Moda

Gole haljine, perje i čipka: Modne akrobacije sa Met Gale

U providnim haljinama, prekrivene od glave do pete, sa ogromnim ogrtačem od perja… Bilo je svakakvih modnih akrobacija na ovogodišnjoj Met Gali.

Holivudske zvijezde su se okupile u Njujorku na čuvenoj Met Gali, koja je u modnom svijetu ekvivalent dodjeli Oskara. To je veče kada dizajneri, modeli i Holivudske zvijezde daju sve od sebe u svojim over-the-top modnim kombinacijama, kako bi slavili i skupili novac za izložbu Instituta za umjetnički kostim Metropoliten muzeja u Njujorku. I ove godine bilo je svega.

Najveći šok izazvala je Kim Kardašijan koja se pojavila u sasvim crnom izdanju – od glave do pete, pa je pitanje kako je uopšte hodala i gledala u ovom autfitu.

S druge strane, Zoe Krevic i Kendal Džener su se odlučile za znatno golišavije izdanje, pa su se pojavile u haljinama koje više otkrivaju nego skrivaju.

I Irina Šajk se prilično razgolitila – njen izbor bila je providna haljina koja je na rizičnm mjestima imala cvjetne detalje, kao i na plaštu koji je padao preko poda.

Serena Vilijams je doslovno zablistala u srebrnom kompletu, preko kog je ponijela ogroman ogrtač od bijelo-roze krzna.

Megan Foks, poznata po modnim egzibicijama, na Met Galu je došla je u vatrenocrvenoj toaleti sa prozirnim mrežastim detaljima.

I Emili Ratajkvski je ponijela crveno, samo sa seksi čipkanim detaljima.

Bili Ajliš je iznenadila mnoge, ali ne nekom čudnom kreacijoim, već svedenim romantičnim izgledom, poput Snežane iz bajke. Ona je zablistala u puder roze toaleti s dekolteom i pobrala brojne pohvale.

Među rijetkima koji nisu željeli mnogo da eksperimentišu je bila Dženifer Lopez. Ona se pojavila u tamnobraon toaleti sa dugim plaštom i šeširom. Sve je začinila dubokim dekolteom, koji joj je zaštitni znak.

Slično je bilo i sa teniserkom Marijom Šarapovom, koja se pojavila u u dugoj žutoj toaleti svedneih linija.

Ipak, sve ove poznate žene ostale su u sjenci Kim Kardašijan, koja je pomjerila granice svojim stajlingom poput nindže.

Send this to a friend