Moda Uklapa se u svaki stajling

Kako je zaštitna maska od koronavirusa postala trend

Slavne ličnosti i heroji uličnog stila dokazuju da se moda može skladno prilagoditi okolnostima. Dok svijet pokušava da razvije vakcinu protiv koronavirusa, aktivisti uličnog stila i modni blogeri pomažu u održavanju optimističnih osjećaja u društvu. Tokom nedjelje mode u Parizu, mnogi od njih pojavili su se na ulicama francuske prijestonice u dizajnerskim medicinskim maskama, pretvarajući ih u ključni dio stajlinga ovih dana.

U samo nekoliko dana medicinske maske su se pretvorile u modni dodatak koji može tvrditi da je simbol događaja koji se dešavaju sa obje strane okeana. Oni koji prate trendove i brinu o zdravlju, odlučili su da ublaže situaciju i pojavili su se sa maskama koje imaju logotipe Chanel, Fendi i drugih poznatih brendova. Neki posetioci modnih revija odlučili su da se ne klade na maske poznatih brendova i preferiraju crne.

Morate priznati da takva maska izgleda zanimljivo i lako nadopunjuje bilo koji stajling – bilo da je to sportska šik odjeća ili stajling zasnovan na klasičnoj eleganciji.

Foto: glamour.ru

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hsha
Gost
Hsha

Dzabe maske i gas maske , ako nepravilno se koriste , sto je 90% slucaja.

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Moramo priznat i da su se slicne nosile nekad kad su se banke pljackale

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

dao si mi ideju.
dobit ćeš 10%.

Send this to a friend