Moda Doprinijela prodaji

Megan Markl gošća urednica britanskog Vogue-a

Urednik britanskog magazina Vogue Edvard Eninful, objavio je da je izdanje, u kojem je Megan Markl bila gošća urednica, najbrže rasprodat broj u istoriji ovog magazina u Velikoj Britaniji.

Kako bi to proslavila, Markl je na Instagram objavila snimak na kojem ona i Edard pričaju o ovom značajnom izdanju.

View this post on Instagram

Earlier today @edward_enninful, the Editor in Chief of @britishvogue shared: “#ForcesForChange, guest edited by The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was our fastest-selling issue in the history of #BritishVogue ( sold out in 10 days) and the biggest-selling issue of the past decade. I can't wait to see what 2020 has in store…” • To celebrate, we wanted to share this never before seen video behind the scenes with Edward and The Duchess of Sussex on the creation of this special issue. Please note, this was filmed last August in London. Congratulations to all of those who took part in the 2019 September issue, and huge thanks to those who supported and helped make this a success! Video credit: Directed by @kloss_films Copyright @sussexroyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Vidno raspoložena i nasmijana u jednom trenutku Edvardu poklanja šešir sa šljokicama, dok Edvard insistira na tome da je Megan rođena urednica.

Megan je prva gošća urednica u istoriji britanskog Vogue-a. Edvarde je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palatu kako bi se sastao s Megan, a zanimljivo je to da mu ona nije dozvolila da je oslovljava sa “vojvotkinja”, već po imenu.

“Nikada nisam vidio ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja”, istakao je Eninful.

Megan je željela da se Vogue fokusira na žene koje mijenjaju svijet, ali je priznala da je modni element časopisa ipak prepustila profesionalcima nakon što im je rekla šta bi željela da se objavi.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Pera KojotPrincOdKonika
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Sloboda i nadmoc Zene, cak princa odvrati od Krune, samostalnost a osloboditi se obaveza u kraljevskoj porodici koje su velike, odgovorne i ocito bile dosadne za dominantnu Megan, sve bi bilo za pohvalu da nije iz ove price izasla s milionskim racunom da samostalno zapocne privatni zivot, da se zaposlila u butik bila bi in, ovako osta namazana lady.

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Konacno, dosta vise popova.

Send this to a friend