Moda Rejč bila i ostala modna inspiracija

Modna kuća Ralph Lauren lansira kolekciju inspirisanu Rejčl Grin

Svaki pravi ljubitelj “Prijatelja” dobro zna da je Rejčl Grin, koju u seriji glumi Dženifer Aniston, pet godina radila za modnu kuću Ralph Lauren.

Povodom 25. godišnjice serije slavni dizajner će u saradnji sa kompanijom Warner Bros, koja stoji iza uspjeha “Prijatelja”, lansirati kolekciju odjeće inspirisanu upravo Rejčlninim stilom, piše WWD.

Kolekcija će biti namijenjena poslovnim ženama, a neki od komada koje će uključivati su kožne pantalone i suknje, klasične košulje, polo majice i džempere i odijela sa suknjom – sve što je Rejčl nosila dok je radila za Ralpha.

Najavljeno je i da će se cijene komada kretati od 150 dolara na više. Kolekcija će biti lansirana 22. septembra, kada se obilježava velika godišnjica serije, a prvo će biti dostupna u modnoj kući Bloomingdale’s, gdje je Rejč takođe radila.

Iako je od prikazivanja prve epizode serije prošlo 25, a od posljednje 15 godina, Rejčl i dalje slovi za televizijsku ikonu stila i njeni autfiti i dalje su inspiracija mnogim ženama.

Dženifer se zahvaljujući ulozi u “Prijateljima” profilisala kao modna ikona, a čak je devedesetih, u jeku popularnosti serije, njena frizura bila kopirana od strane miliona žena širom svijeta.

Frizura, koju je po sopstvenom priznanju Dženifer smatrala groznom, nosila je naziv “Rejčel”.

Send this to a friend