Moda Kad je vruće

Muškarci mogu kupiti donji veš koji hladi tokom ljeta

Od raznih sprejeva do balzama, pripadnice ljepšeg pola imaju nekoliko trikova u rukavima kada je riječ o rashlađivanju tokom vrelih ljetnjih dana. Međutim, sada su u online prodaji i muške gaćice koje hlade genitalnu regiju.

Brend pod nazivom Snowballs Underwear prodaje ovu neobičnu vrstu veša koja dolazi s dva plastificirana paketića leda, koji su nazvani SnowWedges, koji se stave u posebnu pregradu na gaćicama kako bi hladili donji dio tijela. SnowWedges su spremni za upotrebu nakon manje od sat u zamrzivaču.

S obzirom na to da koštaju 75 dolara, može se reći da ovo i nije najjeftinija opcija kada je riječ o muškim gaćicama koje možete kupiti online. Međutim, za ovu cijenu kupci dobijaju dva para pamučnih bokserica i tri umetka za zamrzavanje, piše Sun.

Utisci kupaca na Amazonu, platformi na kojoj se prodaje ovaj proizvod, su različiti. Dok jedni hvale inovativnost ovog proizvoda, drugi, pak, naglašavaju kako će se led istopiti za vrlo kratko vrijeme i kako dobijate isti efekt kao da držite hladan napitak među nogama.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
awetinja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Znači mogu da ladim …., ono baš bukvalno?!

Send this to a friend