Moda

Najavljen prvi izbor za “Miss vještačke inteligencije”

AI modeli

Izbori za Miss možda nisu popularni kao nekada, ali uz pomoć novih tehnologija imaju dobre šanse da ponovo zaokupe pažnju široke javnosti.

Miss AI je, baš kao što mu i samo ime kaže, izbor za najljepšu kompjuterski generisanu ženu, odnosno “AI ženu”, a kandidatkinje se takmiče kroz razne kategorije.

Iza ovog takmičenja stoji organizacija “World AI Creator Awards”, a bilo ko može da se prijavi. Sve što je neophodno da uradite jeste da pošaljete fotografiju svoje AI žene, te da odgovorite na dugačak niz pitanja.

Neka od ovih pitanja se odnose na same “takmičarke” kao na pravom izboru za Miss, ali neka su upućena i njihovim kreatorima, da bi se vidjelo na koji način su ih napravili, kao i koliko pratilaca su uspjele da dobiju na društvenim mrežama.

Gledaće se koliko je novca AI generisana žena donijela svom tvorcu, ali će se gledati za svaku i detalji, kako bi se vidjelo koliko je vjerodostojna, odnosno koliko realistično zapravo izgleda.

Naročito će se, pritom, obratiti pažnja na oči i ruke modela, jer se AI softver upravo s ovim najviše muči kod generisanja ljudskih likova.

Ako vam se sve ovo čini pretjerano, možda će vas nagrada ubijediti u suprotno – motivaciju tvorcima za učestvovanje predstavlja nagradni fond od 20.000 dolara, prenosi Avaz.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Dotični
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dotični
Gost
Dotični

Hahahahahaha pa jes, kad mogu izoperisane da se takmiče sto ne bi izmisljene 😂

Send this to a friend