Moda

Najljepše žene svijeta obukle haltere i čipku, ali Irina Šajk ih je sve zasijenila

Foto: Profimedia

Revija Domenika Dolčea i Stefana Gabane na Nedjelji mode u Milanu je bila oda ženama svih godina i veličina, a pistom su prošetale njihove najodanije muze – Naomi Kembel, Ešli Grejem, Mariakarla Boskono, Vitoria Ćereti, ali i Irina Šajk koja je i ovaj put dominirala.

Irinina seksi kombinacija se sastojala od providne crne haljine, crnog korseta i čarapa s halterima i savršeno se uklopila u ideju o senzualnosti koju su imali italijanski dizajneri.

Foto: Profimedia

„Želimo da prikažemo kako senzualnost izgleda u stvarnom životu, pa smo se osvrnuli na klijentkinje visoke mode“, rekao je Stefano Gabana, misleći pritom na žene koje kupuju najskuplju liniju brenda Dolce & Gabbana, onu koja se pravi po narudžbini. Rezultat je nova kolekcija za proljeće- ljeto 2024. pod nazivom Žene.

Foto: Profimedia

Stefano je objasnio da im je ideja bila da nove komade posvete zrelim ženama, a ne samo mlađim. Nastavljajući istraživanje svojih kolekcija iz 90-ih koje je pokrenula Kim Kardašijan prije dvije sezone, dizajneri su se prisjetili svojih crno-bijelih krojeva i haljina koje liče na donji veš.

Foto: Profimedia

„Ima svega po malo, jer ako pogledate žene različitih godina, one biraju iste vrste odjeće, ali je nose na različite načine. Ostali smo vjerni svojoj viziji i radili na tome da to učinimo savremenim radeći na oblicima i krojevima“, objasnio je Dolče.

Foto: Profimedia

„U Italiji žene uvijek imaju tendenciju da budu dobro obučene. One ne pretjeruju – nema ničeg previše, ali ni premalo, nego baš kako treba. Možda je tu više riječ o stilu nego o onome što se smatra modom. Želimo da ostanemo vjerni onome što Italija i ženstvenost znače za nas – zavist svih ostalih i šta Italija ima da ponudi u pogledu krojenja.“

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Eto takoRafaeloBubiehh
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto tako
Gost
Eto tako

Irina je sva operisana,promijenila jw svoj prvobitni opis…Nikad necu prihvatit da je izvjestaceno lijepo.Sve pogresne vrijednosti njegujemo

Rafaelo
Gost
Rafaelo

Nema Monike Beluci to je ikona

Bubi
Gost
Bubi

Mislili ste Naomi !!!

ehh
Gost
ehh

Jedino bih se za Naomi okrenuo.

Send this to a friend