Moda

Nataša Pejović predstavila capsule kolekciju inspirisanu ljepotom Amalfi obale i La dolce vita stilom

U prelijepom ambijentu Amalfi Terrazze u Podgoričkom parku, poznata domaća dizajnerka Nataša Pejović održala je mini-reviju na kojoj je predstavila svoju capsule kolekciju inspirisanu živopisnom Amalfi obalom i jedinstvenim la dolce vita stilom. Posebno osmišljena kolekcija nosi pečat najromantičnijeg dijela Italije.

„Kolekcija je izrađivana mjesec dana. S obzirom na to da je rađena u svedenom izdanju od pet modela, imala sam vremena da osmislim kreacije koji zaista na pravi način povezuju Italiju, Amalfi i ono što predstavljaju moji rad i stil. Rezultat su ljetnji komadi koji se odlikuju elegancijom i nježnošću, a opet su veoma nosivi u različitim prilikama. Raskošne duge haljine koje smo predstavili na Terrazzi zaista odišu svježinom, lepršavošću i živošću. Pravi La dolce vita u modnom izrazu“, kazala je Nataša.

Vanvremenski modeli, stvoreni da se nose iz godine u godinu, biće dostupni u ateljeu naše kreatorke u Podgorici.

„Inspiraciju za elegantne krojeve, azurno plavu i rozu boju kolekcije sam pronašla kako u Amalfi obali, tako i u Malfy džinu koji dolazi u četiri ukusa – Malfy Gin Rosa, Malfy con Limone, Malfy con Arancia i Malfy Originale. Dizajn boca zaista je vrhunski, tako da nije bilo teško doći do modela koje sam željela da predstavim. Drago što sam bila dio ovog projekta, koji je za mene jedno sasvim drugačije iskustvo. Revije koje obično radim drugačijeg su formata, pa je bilo zaista osvježavajuće raditi namjenski osmišljenu kolekciju, i još inspirativnije predstaviti je na ovako lijepoj i autentičnoj lokaciji Amalfi Terrazze u Podgorici“, dodala je Nataša.

Predstavljanju kolekcije prisustvovao je i veliki broj poznatih ličnosti, influensera i ljudi iz svijeta mode i poslovne zajednice.

Amalfi Terrazzu u Podgoričkom parku možete posjetiti još ovog vikenda i doživjeti čaroliju Amalfi obale u Glavnom gradu. Večeras, 15. juna, na Terrazzi se od 19h do 00h održava Amalfi matine, otvoren za sve građane koji će moći da uživaju u sjajnoj muzici i dobrim koktelima. U nedjelju, 16. juna od 21h u amfiteatru kod Moskovskog mosta organizuje se projekcija italijanskog filma La Dolce Vita.

Send this to a friend