Moda

Nija Frenklin proglašena najljepšom ženom u Americi za 2019. godinu

Predstavljajući svoj rodni grad Njujork, 24-godišnja Nija Frenklin proglašena je najljepšom ženom u Americi za 2019. godinu, a zanimljivo je da je ovo prvo takmičenje na kome ljepotice nisu nosile kupaće kostime.

Takmičenje za Mis Amerike ove godine održano je u Nju Džersiju, pa su se u ovom gradu našle najljepše dame koje su se utrkivale za titulu najljepše.

Među 50 kandidatkinja, jedinstvenih ljepotica sa velikim talentima poput pjevanja, plesanja, borilačkih sportova, ali i postignutih rezultata u obrazovanju i aktivizmu, najljepšom je proglašena Nija Frenklin.

Pored savršenih crta lica i predivnog čokoladnog tena, Nija je osvojila pažnju žirija harizmom ali i sjajnim muzičkim talentom.

Kako je otkrila za Yahoo.com, ona nikada nije sanjala da postane mis Amerike. Umjesto toga, ona je željela da postane poznata pjevačica.

Razlog zašto je učestvovala na ovom izboru je finansijski. Kada je diplomirala u srednjoj školi njen otac je ostao bez posla jer je pristupio tretmanu liječenja.

“Takmičenje Mis Amerika omogućava odlične školske stipendije mladim ženama. Kada sam to saznala, riješila sam da probam”, kaže Nija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tragikomedija
Gost
tragikomedija

ovu iz kupusa nebi cojek mogao istjerat.svaka je ruzna na ovu sliku.nase podgoricanke su zakon za ove.

Pjer
Gost
Pjer

Cista namjestaljka

Send this to a friend