Moda

Nije šala: Modni brend Balenciaga predstavio selotejp traku kao narukvicu

Balenciaga

Nova kolekcija modnog brenda Balensijaga uključuje narukvicu koja izgleda kao selotejp traka, a čim su je predstavili podijelila je ljubitelje mode.

U nedavnom TikTok video snimku sa Paris Fashion Week-a, popularni nalog @highsnobiety pitao je gledaoce da li bi kupili Balensijaginu novu narukvicu iz kolekcije za jesen/zimu 2024, inspirisanu selotejp trakom koja se prodaje u vašoj lokalnoj prodavnici kancelarijskog materijala.

Kolekcija se poigrala nekim nevjerovatnim predmetima. Za vrhove su korišćene kese za prašinu, a oko nekih izgleda umotana je prozirna traka. U međuvremenu, konačni izgled je bio dizajn napravljen od gomile donjeg veša, donoseći potpuno novo značenje gornjoj odjeći. Brend je nastavio da održava svoj bezobrazan smisao za humor, ali neki kritičari su rekli da ne razumiju baš najbolje njihove šale.

 

@highsnobiety Would you wear this? 🤨 #balenciaga ♬ Imperfect Island – DJ BAI

Dotična narukvica izgleda kao obična rolna prozirne trake, međutim, brendirana je Balenciaga logom. I košta oko tri hiljade eura.

Korisnici interneta zgroženi su idejom da bi velika modna kuća jednostavno pretvorila običan kućni predmet u nešto što bi trebalo da bude šik dodatak. Mnogima se činilo da brend nastavlja da pokušava da siromaštvo postane estetika ili izgled, a jedna osoba je napisala: „Bogati ljudi tako loše žele da se osjećaju siromašnima“.

„Balensijaga je upravo svake godine izbacivala fioku za smeće“, dodala je druga osoba, dok se neko drugi našalio: „Upravo sam kupio jednu… ali je od malog nezavisnog brenda koji se zove Scotch“.

Jedna osoba je priznala da je mislila da je narukvica šala sve dok nije „vidjela da piše Balensijaga“, dok je druga osoba rekla: „Kunem se da je cio ovaj brend samo velika unutrašnja šala“.

Ovo nije prvi put da je brend pretvorio obične, svakodnevne stvari u dio svoje kolekcje

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
Dotičnineka de
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
neka de
Gost
neka de

Ovo bi trebalo zaluđenicima brendova da je nauk, ali plašim se da neće razumjeti.

Dotični
Gost
Dotični

Naravno da neće jer je najbitnije koliko je plaćeno.

Send this to a friend