Moda

Nikšićka dizajnerka Anja Tadić izlaže u Parizu u okviru Fashion weeka

Nakon Fashion Week u Skoplju u organizaciji United Fashion koga čine sedam Evropskih zemalja, Kokoro brend nastavlja sa promocijom u Parizu.

Na poziv organizatora Kodd Magazine iz Pariza, KOKORO brend će se predstaviti u okviru ovogodišnjeg Fashion Week-a u prijestonici evropske mode.

Brend Kokoro iza kojeg stoji dizajnerka Anja Tadić iz Nikšića, nastao je 2017. kao spoj japanske i crnogorske umjetnosti.

Brend obuhvata izradu unikatnih torbi od kože, sofisticiranog i jedinstvenog dizajna. Svoju inspiraciju pronašla je u kulturi dalekog Japana gdje je jedno vrijeme i živjela, ali i u tradiciji i artefaktima Crne Gore.

“Jako sam bila iznenađena i počastvovana pozivom da učestvujem na ovako važnom događaju. Drago mi je da su organizatori prepoznali Kokoro kao brend koji zaslužuje da bude viđen na Fashion week-u. Nadam se da će se moj rad dopasti Parižanima i ljubiteljima mode koji dolaze iz ostalih evropskih gradova i da će Kokoro možda i postati neizostavni dio asesoara pojedinih posjetilaca Fashion week-a”, rekla je Anja ovim povodom.

Projekat-brend “Kokoro”, zvanično je posvećen otkrivanju tačke dodira minimalnog i intimnog u životu, pa samim tim i u dizajnu svakodnevnih predmeta.

Izložba će trajati od 23. do 26. juna na kojoj izlažu dizajneri iz sedam evropskih zemalja.

M.D.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Anythin'Nikšićani
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anythin'
Gost
Anythin'

Bravo za Anju, njeni proizvodi su vrlo prepoznatljivi! 🙂

Nikšićani
Gost
Nikšićani

Svaka čast.

Send this to a friend