Moda

Osvježite vaš garderober za ljeto

Sa promjenom godišnjeg doba, ali i modne sezone, žudimo i čeznemo da isprobamo nove trendove koji su se pojavili na sceni u međuvremenu.

Bilo da pratite svaki trend, ili se držite klasične mode uz neke trendi detalje, sigurni smo da ćete priznati da i same želite da osvježite svoj gardeober za vrelu sezonu koja je pred nama.

Ovog puta, predstavljamo vam ne tako očigledne, ali komforne i predivne stvari koje možete nositi onda kada u julu temperatura pređe 30 sstepeni.

Bićete nam zahvalni kada te dane dočekate spremni.

Umjesto slamnatog šešira odaberite panama model

Panama šeširi se mogu nositi sa praktično svim odjevnim kombinacijama, a dostupne su i upletenim varijantama koje će vas asocirati na vaš omiljeni slamnati šešir kog možda ne želite da se odreknete tek tako.

Umjesto pamučne odaberite lanenu košulju

Kancelarije mogu postati nepodnošljiva mjesta kada temperatura pređe neku granicu normale tokom ljeta.

Kako biste sebi olakšali život, a da se pritom pridržavate kancelarijskih pravila oblačenja, odaberite lanene komade koji su prozračni i lagani.

Umjesto kratkog šortsa odaberite bermude

Bermude su bile glavni hit na mjesecu mode, zbog čega će definitivno vladati ulicama gradova tokom cijele ljetnje sezone.

Umjesto mikro torbe odaberite baguette

Naravno, Jacquemis nas je sve očarao svojom mini mikro torbom, koja je zapravo sasvim neupotrebljiva, pa je trend mikro tašnica zaživio na sve strane.

Savjetujemo vam da se umjesto toga, okrenete trendu baguette torbica, koje će biti savršeni kontrast svim ostalim.

Umjesto običnih sandala ponesite neobične

Ako su lakonske sandale neutralnih boja već prisutne u vašem garderoberu, pokušajte da uklopite neki neobični model uz svoj stil. Dajte svojoj kreativnosti malo oduška!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bee gee
Gost
bee gee

Znaci sigurni ste da stize ljeto?

Pele
Gost
Pele

Rate, racuni mala plata, mogu samo s osvezivacem al s mirisom mente da ga osvjezim, Vratite srednju klasu vratiteee

Send this to a friend