Moda Sve što obuče, dečko iskritikuje

Počela da objavljuje slike odjeće koju njen dečko mrzi i postala hit

Kritiku na račun oblačenja mnogi teško prihvate naročito ako dolazi od voljene osobe. Međutim, jednu mladu ženu iz Engleske oštri komentari dečka na račun garderobe nadahnuli su da otvori Instagram stranicu i postane hit.

Olivija Džekson, 24-godišnjakinja iz Londona koja se bavi marketingom, otvorila je blog i istoimenu Instagram stranicu Clothers My Boyfriend Hates (odjeća koju moj dečko mrzi), a njene objave sve su popularnije.

Za Insider Olivija je otkrila kako je otvorila stranicu u martu prošle godine, a dva mjeseca kasnije i blog. Nije joj bio cilj da osramoti svog dečka i njegova mišljenja. Umjesto toga, rekla je da svoj profil na Instagramu vidi kao način da ohrabri žene.

“Željela sam i još uvijek nastojim da ohrabrim žene da se oblače za sebe, a ne za druge oko sebe”, rekla je i dodala da redovno dobija poruke od žena koje joj zahvaljuju jer ih je podstakla da budu malo hrabrije sa svojim modnim odabirima.

Njene objave ponekad imaju sarkastičan ton, što neke može zbuniti, posebno nove pratioce. Primjerice, naziv jedne od njenih posljednjih objava na blogu “pretvaranja haljine koju moj dečko mrzi u onu koju mrzi još više” neki su protumačili da dečko kontroliše što će da obuče.

Za njega kaže kako ima sjajan smisao za humor i da je podržava uprkos nazivu bloga.

“Drago mu je da sam pronašla zajednicu drugih žena čiji partneri mrze njihove modne odabire”, kaže.

Oliviji dečko zna da kaže da nosi “bolničku” haljinu ili da je “obučena kao mehaničar”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
budala
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
budala
Gost
budala

Generalno,decko mrzi duge haljine

Send this to a friend