Moda Ovo su 4 najbolje kombinacije

Poslovna moda uopšte ne mora da bude stroga i dosadna

Čak i ako radite u korporaciji, ono što nosite na sebi od devet do pet ne mora da bude dosadno. Pobjegnite od standardne poslovne gardarobe ugledajući se na osobe koje su svoj autfit pretvorile u uspješan biznis – modnu blogerku Emili Lucijano.

Kreatorka sadržaja, sa sjedištem u Njujorku, poznata je po svom minimalističkom šik stilu; ona na svojoj instagram stranici stvara odjevne kombinacije za poslovne žene, dajući savjete kako da ukombinujete neutralne i bazične komade odjeće.

Predstavljamo vam četiri jednostavne i elegantne poslovne kombinacije koje možete da nosite bilo koji dan u nedjelji:

1. Svaka kombinacija treba da ima bar jedan dobar par pantalona

“Oduvijek sam voljela pantalone sa širokim nogavicama, one se savršeno uklapaju”, kaže blogerka. Ona ih spaja sa bijelim sakoom, a izgled možete upotpuniti klasičnim zlatnim nakitom i zanimljivom obućom.

2. Bez obzira na to koji je dan u sedmici, postoji jedna kombinacija koja pomaže da se osjećate samouvjerenije: savršeno odijelo.

Karirani ili jednobojni komplet dovoljno je sofisticiran za kancelariju, ali je odličan i za izlazak ili večeru. Dobre naočare za sunce i lijepa torbica učiniće da vaš autfit ne bude dosadan.

3. Ako oblast u kojoj radite ima veze sa kreativom, dozvolite da vam dugi blejzer pada kao haljina.

“Svi koji me poznaju znaju da izuzetno volim blejzere”, kaže Emili. Ona upotpunjuje stajling elegantnim čizmama od zmijske kože kao i golim nogama koje uravnotežuju proporcije prevelikog sakoa.

4. Jednobojna odijela u jarkoj boji su šik i ostavljaju sjajan utisak. Ako nemate odijelo, uparite jaknu ili sako sa pantalonama u istoj nijansi.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Tu tu , tu tu
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tu tu , tu tu
Gost
Tu tu , tu tu

E a da , a ?

Send this to a friend