Moda

Praktični savjeti Nine Garsije da izgledate šik i moderno

I najveće zaluđenice modom na svijetu imaju iste probleme kao i vi, ali su uspjeli s godinama da ovladaju određenim trikovima koji su njihovu modnu reputaciju samo još više utvrdili.

Dama čiji stil važi za jedan od najboljih, bar u sferi elegantne, ženstvene mode je Nina Garsija.

Urednica američkog Elle izdanja i dama koja je već nekoliko sezona sudija u rijaliti šou Projekat pista, do sada se susretala sa nekoliko uobičajnih ženskih problema koje je prevazišla uz pomoć sljedećih trikova:

“Ukoliko vam se desi mali incident na vašoj kožnoj torbi u vidu rupe na kaišu ili vam pikne kopča, iskoristite neku manju tkaninu da povežete otkačene djelove, na taj način ćete kamuflirati rupu tako da izgleda kao da ste nekom stajliš ešarpom stilizovali torbu”.

“Podvrnite rukave na košulji ili otkopčajte nekoliko dugmadi pri vrhu. Ovo je jednostavan način da izgledate moderno i šik!”

“Možete da izgledate tip-top, ali ako imate podočnjake od neispavanih noći, ništa vam neće vrijedjeti ni najbolja moguća odjeća. Kamuflirajte podočnjake uz pomoć savršenih vintidž naočara”.

“Čistite svoje srebro i zlato redovno i to sa magičnom krpom koja fantastično čisti nakit. Nema ništa ružnije nego kada vidite na ženi zarđale komade nakita”.

“Ukoliko ne želite da vam se helanke rašire ili deformišu, stavite ih slobodno u neku kesu, a kesu držite u frižideru. Isti slučaj je sa džemperom. Ako se linja, ostavite ga neko vrijeme u frižideru”.

“Ukoliko imate problem da nađete cipele koje vam odgovaraju, probajte neke sa platformom. To je dodatak koji će vas učiniti stabilnim, a otkloniće i pritisak koji tanka i visoka štikla može da stvori”.

1 Komentar na "Praktični savjeti Nine Garsije da izgledate šik i moderno"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend