Moda

Prekršite pravila-teget i crna boja se najbolje slažu

Ako ste tip djevojke koja voli da ponese nove trendove, ali ih priželjkuje u crnoj boji, onda vam kombinovanje modela u boji nije baš omiljena stvar.

Ali, kako se ispostavlja, postoji jedna ultra šik kombinacija koja crnu boju prenosi na sasvim novi nivo. Moguće je da će se mnogi iz vašeg okruženja buniti kada se obučete ovako, ali tvrdimo da rijetko koja kombinacija izgleda boje od crne i teget kada su zajedno.

Mnogi se pridržavaju pravila stare škole koja nam govori da nikada ne bismo smjele da nosimo ove dvije boje zajedno. Ipak, da budemo iskreni, ne postoji ništa loše u kombinaciji koju one stvaraju kada se miješaju.

Kada nosite sasvim crni ili sasvim teget outfit, možete izgledati poprilično jednolično, dok ćete kombinovanjem ove dvije boje podariti sebi dimenziju, iluziju dubine i živahnost.

Ako nam i dalje ne vjerujete, dodajte treću neutralnu boju ovoj kombinaciji. Bež, kamen i oker neće stvoriti snažni kontrast kao što bi to učinila bijela boja, ali će stvoriti sasvim dovoljno distance između dvije tamnije nijanse.

Ukoliko želite, pokušajte da pronađete komad odjeće koji sadrži obje ove boje. Šta god da vama odgovara možete upotrijebiti kako biste sve u svom okruženju ubijedili da su njihova vjerovanja pogrešna, barem po ovom pitanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sa morske obale
Gost
sa morske obale

Crna i plava su sasvim nosive kada nisu klasični komadi u pitanju. Isto važi i za crnu i braon.

Send this to a friend