Moda

Prugice su opet apsolutni hit ovog proljeća

Kako nam se približe ljetnji dani iz garderobera svi vadimo svoje majice, bluze i aksesoare sa prugastim dezenom.

Zašto je to baš tako nismo sigurni, ali znamo da svakog puta jedva dočekamo prve lijepe dane kako bismo ponijeli nešto od navedenog.

Da li je u pitanju asocijacija na more i pučinu, ljetnji odmor i uživanje na brodu daleko od svega ili jednostavna privlačnost njihovog izgleda, na kraju krajeva nije ni važno. Važno je da ih volimo i da je konačno došlo vrijeme za njih.

Pruge se mogu nositi na toliko mnogo načina, da je teško navesti ih sve. Prugasta majica, posebno ona koja dolazi u tradicionalnom koloru teget i bijele boje, idealna je za praktično svaku vrstu manje formalnih prilika, a može se stilizovati tako da izgleda sasvim ležerno ili sasvim elegantno.

U kombinaciji sa teget pantalonama ili suknjom, ovakva majica jednostavno odiše lepotom, mami poglede i zrači energijom mora i sreće.

Prugaste haljine, kardigani, košulje, džemperi i kombinezoni- svi ovi odjevni komadi mogu biti savršen odgovor na vaše pitanje, koje vjerovatno sebi postavljate svakog jutra ili svake večeri – Šta da obučem?

Send this to a friend