Moda puf rukavi naglašavaju ženstvenost

Puf rukavi omiljeni trend i ove sezone

Pažljivo izrađeni, od delikatnih materijala uvijek su stavljali akcenat na ljepotu ženske figure i njenu otmenost.

Danas je slika malo drugačija. Brzo mijenjanje trendova, razvoj modne industrije i razvoj ljudske svijesti dovodi do toga da se različiti stilski elementi iz jednog perioda unesu u sadašnji trend kroz različite interpretacije. Tako i samo značenje odjevnog predmeta se značajno mijenja. Ono što je i dalje ostalo isto je to da puf rukavi naglašavaju ženstvenost.

Njihovo širenje na modnoj sceni počelo je prošle godine, ali, po svemu sudeći, ovaj trend će se nastaviti i ove sezone i dalje zauzimajući visoko mjesto na modnoj listi. Naglašeni rukavi sada obuhvataju gotovo sve odjevne predmete, tako da će biti lako da sebi odaberete modni pravac. Košulje i topovi sa puf rukavima su nešto što sada možete nositi uz omiljeni džins i izgledati atraktivno. Sa druge strane, ove odjevne komade možete upotrijebiti i za odlazak na posao i na taj način osvježiti vaš outfit.

Plisirana ili slip suknja biće odličan izbor uz košulje naglašenih rukava.

Haljine sa puf rukavima su najzastupljenije. Od onih pamučnih koje možete nositi svakodnevno uz ravnu obuću, kao što su papuče ili patike, do elegantnih, večernjih kratkih haljina koje uz visoke potpetice izgledaju zanosno.

Pronađite svoj omiljeni komad i isprobajte ovaj trend, bićete iznenađeni kako može da unese svježinu u vaš outfit.

Send this to a friend