Moda

Slučajnost ili trik: Melanija Tramp se oblači isto kao princeza Dajana

Jedan od “stajlinga” koji je privukao najviše pažnje tokom posjete američkog predsjedničkog para Velikoj Britaniji definitivno je onaj u kome se prva dama Melanija Tramp pojavila u kompletu nesumnjivo inspirisanom jednim od čuvenih “autfita” Ledi Di.

Veliki dio javnosti se svakako potpuno oduševio izgledom prve dame Amerike koja je ispred Bakingemske palate zablistala u bijeloj haljini sa decentnim teget detaljima i fenomenalnim bijelim šeširom.

Međutim, modni kritičari su smjesta pronašli zamjerku ovom stajlingu, uz opasku da je u pitanju poprilično imitiranje izgleda princeze Dajane, koja je nosila vrlo slične šešire, pa čak i komplete.

Drugi, pak, smatraju da je Melanija na ovaj način odala priznanje legendarnoj princezi, a mora se uzeti u obzir i da je izabrala haljinu i to onu koja prati liniju tijela – komad koji prva dama Amerike inače preferira, dok je Dajana mahom nosila komplete koji su se sastojali od blejzera i suknje.

Bijelu haljinu srednje dužine sa teget kragnom i pojasom i sa šeširom, koji dolazi u kompletu, uradio je po mjeri italijanski duo Dolče i Gabana.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Koliko viđu
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Koliko viđu
Gost
Koliko viđu

Isti im je samo šemšir.

Send this to a friend