Moda JK je modna ikona

Stil Jelene Karleuše je spoj skupog i jeftinog, ekscentričnog i svakodnevnog

Jelena Karleuša poznata je kako po velikim hitovima, tako i po modnom izrazu. Pjevačica je nerijetko hvaljena zbog načina na koji se oblači, a ona sama priznaje da joj je moda opsesija.

https://www.instagram.com/p/B5lj1elhT9j/

Još od početka karijere, Jelena je sarađivala sa modnim dizajnerima i njihov rad unosila u svoje spotove, nastupe, koncerte i pojavljivanja na crvenom tepihu.

View this post on Instagram

Lady in red #hmxgiambattistavalli

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Darko Kostić, Saša Vidić, Verica Rakočević, Mihano Momosa, Milena Marić samo su neki od dizajnera sa naših prostora sa kojima JK voli da sarađuje ili je sarađivala. Zigman, Boris Kargotić, Ivan Jakić, Sofija Milošević, takođe su se mogli vidjeti na Jeleninom Instagram profilu koji izgleda poput modnog časopisa.

View this post on Instagram

Blue

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena nosi komade luksuznih modnih brendova kao što su italijanski Versace, Prada, Gucci, Fendi, Giuseppe Zanotti, Dolce and Gabanna, francuski Valentino, Louis Vuitton, Saint Laurent, španska Balenciaga

Pjevačica je objasnila da se njen stil sastoji od kombinacije skupih i komada koje većina žena može sebi da priušti. Ona smatra da je moda “nešto što se kupuje”, a stil “nešto sa čime smo rođeni”.

View this post on Instagram

Kinda normal 😎

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

U njenom garderoberu nalaze se i stvari pristupačnih brendova kao što su Zara i HM, a u posljednje vrijeme nosi komade brenda Fashion nova iz SAD.

Jelena svojim obožavateljkama poručuje da ipak ne slijede njene modne avanture jer, ističe, modni eksperimenti su za scenu i slikanja, dok je u svakodnevnom životu svedenija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cica
Gost
cica

samo nek ne pjeva

Mirko
Gost
Mirko

Fuj! Simbol za glupost, prostakluk, licemjerstvo, nevaspitanje!

dzonatan
Gost
dzonatan

e blago nama onda sa takvim primjerom

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Kraljica

Ida
Gost
Ida

Pih, JK je spoj bolesti, razvrata, nevaspitanja i nemorala

TaracJarac
Gost
TaracJarac

Malo ko zna da je ona nasa, iz trebaljeva, ista baba, mlogo joj lici !!!

Anonimous
Gost
Anonimous

Ova individua i riječ jeftino po našem su se razmimoišli odavno. A na engleskom joj jedino pasuje cheap ali po onom tumačenju jeftine osobe sumnjivog morala. A svakodnevna je kao što i mi imamo svakodnevnog kontakta sa silikonom za dihtovanje bravarije!!!!!!???

Send this to a friend