Psihologija Ova godina je početak nove astrološke ere

Dramatičan završetak 2020: Šta nam donosi pomračenje Mjeseca i Sunca u novembru i decembru

U tranzitima 2020. nema ničega lakog, ali oni takođe sadrže snažnu silu. Aktivno potvrđivanje uloge koju želite da igrate u oblikovanju svijeta koji dolazi, testovi s kojima ćete se suočiti pomoći će vam da razvijate nove nivoe unutrašnje snage kao i nove vještine koje ćete dijeliti s drugima, piše Atma.hr, a prenosi Stil.

U središtu promjena su ciklusi Jupitera, Saturna i Plutona. Godina je započela sjedinjenjem Saturna i Plutona u Jarcu, a završava konjukcijom Saturna i Jupitera u Vodoliji, dok se Jupiter ujedinjuje s Plutonom tri puta između tih događaja.

Uticaj Plutona na Jupiter i Saturn će izvući probleme s društvenim strukturama kojima je potrebna inovativna reforma, posebno uključivanje globalne ekonomije. Na tapetu su društveni nemiri kao i vitalne promjene, a njihov intenzitet je povećan od kada se Mars stacionirao retrogradno u Ovnu od 9. septembra.

Sporogoreća retrogradna vatra Marsa će biti dominantna tema posljednjeg kvartala godine jer će retrogradni Mars formirati snažne kvadratne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu prije nego što se stacionira direktno 13. novembra.

Iako retrogradni periodi Marsa mogu biti u vezi s frustrirajućim blokadama u motivaciji, unutrašnji fokus Marsa takođe kreira potencijal ponovnog poravnavanja s vašim najdubljim unutrašnjim žudnjama.

Godina 2020. će se završiti dramatičnim zaključcima sa pomračenjem Mjeseca u Blizancima 30. novembra, nakon kojeg slijedi pomračenje Sunca u Strijelcu 14. decembra, koje će ostaviti prostor za dugo očekivanu konjukciju Jupitera i Saturna.

Kako konjukcija Jupitera i Saturna 21. decembra takođe formira pročišćavajući kvadratni aspekt s Uranom u Biku, opustiće tenziju koja se gradila tokom godine između smrti starih formi i rođenja novih aspiracija.

Vrijeme je da se zapitate šta treba da otpustite ili odbacite kako biste napravili mjesta za ono što je zaista bitno, budući da će se ukazati nepredviđeni potencijali i izazovi kako kolektivno ulazimo u eru u kojoj se Jupiter i Saturn udružuju u vazdušnim znakovima na kraju godine.

6

avatar
1000
1
5
0
 
5
So & TEKILAMaja V.So & TEKILASo & TEKILASo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kao da sam na času matematike.
ništa mi jasno nije.

Maja V.
Gost
Maja V.

Jupiter i saturn se udruzuju, ovo ce biti cudno. Jupiter, srecna, a ova druga dosta nesrecna planeta. Kod vazdusnih znaka ( vaga, vodolija, blizanci) stvara dosta zategnutu situaciju bas zbog saturna, mozda najmanje vodoliji. Mi lavovi smo sigurni 😎 ne znam za tvoj znak.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

još mi i ta muka treba.
i ovako sam ti bipolaran.🙂🙃

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

a vidiš da sam romantična duša 🦈

Maja V.
Gost
Maja V.

Hahahhah ribica 😎

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

barakuda 😋

Send this to a friend