Psihologija

Idete u grad? Nadamo se da ste u društvu Lava

Vole da budu u centru pažnje, traže slobodu i ogromi su egoisti što ih čini najzahtjevnijim horoskopskim znakom. Pogađate, pričamo o Lavovima.

Baš poput njihovog predstavnika u životinjskom svijetu, Lavovi žele da budu kraljevi i da vladaju. Sjajni su u krevetu, ali biste ih u ostalim situacijama najradije zadavili, jer je njihov ego težak kao zemlja.

Moraju da budu u centru

Oni su uvijek u centru, ma gdje bili i šta god radili. Oni žele da budu centar vašeg svijeta i uživaju u konstantnom obasipanju pažnjom. Ono što je dobra stvar jeste da nisu sebični i da će vam višestruko uzvratiti poklonjeno vrijeme.

Uživaju u slobodi

To što vole pažnju ne znači da žele partenera koji ih guši. Oni vole lud provod i s njima je svaki izlazak nezaboravan. Za razliku od nekih znakova, Lavovi će biti najsrećniji ako im u izlasku društvo pravi voljena osoba.

Vole svađu

Zbog velikog ponosa i ega Lavovi lako planu. Oni će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Ukoliko ste nešto zgriješili i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih pridobijete.

Sjajni su u seksu

Imaju jak libido i veoma su izdržljivi, pa zato važe za najbolje ljubavnike zodijaka. Ono što je dobro kod ovih egoista jesta potreba da dokažu da su u svemu najbolji, pa će učiniti sve da iz njihovog kreveta izađete zadovoljni. Obožavaju predigu i neustručavajte se da im kažete šta volite, ali se trudite da to ne zvuči kao da ih učite šta treba da urade.

Kako ih ukrotiti?

Lavovi su hvalisavci, pa će im prijati ako zamijenite uloge i vi počnete da ih hvalite. Ukoliko pokažete da su vam interesantni, učiniće sve da pod reflektorom, koji su okrenuli ka sebi, naprave mjesta i za vas. Bitno je da osjete da im poklanjate pažnju, da mislite o njema, jer u suprotnom gube želju. Za svaku poruku, čokoladu ili bilo koju sitnicu koja će ukazati da ste mislili i mislite na njih, oni će vas nagraditi. Kada su svađe u pitanju, ako želite da ih povrijedite pucajte na ego, ako želite da dobijete opet pucajte na ego, ali promijenite municiju.

Send this to a friend