Psihologija Merkur u Raku

Merkur kreće naprijed: Dva znaka izlaze iz krize

Merkur u Raku, koji je retrogradan do 12. jula, konačno će iza tog datuma krenuti naprijed, pa će i realizacija svih naših planova konačno biti ostvariva.

Merkur, koji vlada Djevicom i Blizancima, najviše muke donio je upravo ovim znakovima, jer je sve kasnilo, a svaki vid komunikacije bio otežan. Takođe, bilo kakav vid racionalanog rješenja za probleme je bio nemoguć, jer retrogradan Merkur “voli” da nas navede na pogrešne zaključke i dijagnoze.

Konfuzan period pogrešnih riječi i obećanja će se konačno završiti, pa će i Rakovi doživjeti osvješćenje jer se ova planeta sve vrijeme nalazi u njihovom znaku. Merkur u Raku je ostrašćen i emotivan, a uz to je i retrogradan, pa sve loše pregovore doživljavamo lično i uvrijedljivo.

Ne treba da se čudite ukoliko sve vrijeme pokušavate da dogovorite nešto bitno što se odlaže, jer “neko nekoga” nije dobro razumio. Retrogradan Merkur je prevrtljiv i nimalo logičan!

Ukoliko planirate da potpišete važan ugovor, završite papirologiju, uzmete stan ili bilo kakav bitan dokument, sve to treba da radite od 13. jula.

Send this to a friend