Psihologija Bolje čuvaju tajne, ne takmiče se, savjetuju...

Pet razloga zašto žena treba da ima bar jednog muškarca za prijatelja

Postoji pet razloga koji pokazuju zbog čega nije loše da žena u svom okruženju ima muškarca za prijatelja.

Drage žene, pročitajte:

1. Oni čuvaju vaše tajne

Vjerovali ili ne, ali jedno istraživanje je otkrilo da žene u prosjeku nisu u stanju da drže tajnu duže od 47 sati! Muškarci, s druge strane, zaboravljaju šta ste im rekli poslije nekoliko minuta, što ih čini savršenim sagovornikom za otkrivanje detalja o kojima ne želite da se pročuje.

2. Oni mogu da glume vašeg dečka

Žene vole pažnju, ali ne baš od svih i ne baš uvijek. U situacijama kada vam nije do flertovanja sa muškarcima i želite da im stavite do znanja da ste zauzeti (iako to niste), najbolji drug može da se pravi da je vaš dečko na javnom mjestu i tako vam pruži odličan zaklon od nepoželjne pažnje osoba suprotnog pola.

3. Oni se ne takmiče sa vama

Nije tajna da su žene ponekad previše ljubomorne na svoje drugarice i teško im padaju njihovi uspjesi. Čini se kao da su u neprestanom takmičenju s njima. S muškim prijateljima ovaj problem ne postoji. Ako ne postoje varnice između vas i znaju se granice koje se ne smiju preći, budite sigurni da ćete najopušteniji biti u društvu svog najboljeg prijatelja.

4. Oni vam daju odlične savjete o drugim muškarcima

Muški prijatelji vam uvijek žele najbolje. Oni će vam iskreno reći šta misle o vašem novom partneru, a budući da bolje razumiju mušku psihologiju od vas, moći će i na vrijeme da vas upozore da se ne upuštate u vezu sa momcima koji nisu vrijedni vaše pažnje.

5. Oni su uvijek spremni za avanturu

Bilo kada da ih pozovete negdje, oni će doći. Budite sigurni da će vaš muški prijatelj ići s vama gdje god da poželite, a vjerovatno će najavanturističkiji prijedlozi za vaš sljedeći izlazak ili turističku destinaciju doći upravo od njega.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Дјевојка или жена?! Можда ви мислите да је исто али разлика је огромна. У оба случаја је лијепо да особа женског пола има мушкарца за пријатеља али за жену баш није да тајне одаје пријатељу, да јој исти глуми дечка итд.

Yolo
Gost
Yolo

Milion razloga zasto muskarac ne treba da ima nijednu zenu za prijatelja

Niđe veze.
Gost
Niđe veze.

Nema muških prijatelja. To su samo stidljivci, koji nemaju hrabrosti da vas odvedu u krevet.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

Imam ja hrabrosti, no ona neće.

Send this to a friend