Psihologija

Prava osoba će ući u vaš život u pravo vrijeme

Ilustracija

O tome kada dolazi prava ljubav:

Prava osoba će ući u vaš život kad to najmanje očekujete. Ona će doći kada je čak ni aktivno ne tražite. Ući će u vaš život kad pomislite da čak i ne treba da vam dođe.

Kada shvatite da ne morate biti sa nekim da bi nešto vrijedjeli na ovom svijetu. Kada shvatite da sami možete dati i učiniti mnogo u ovom životu. Prava osoba će ući u vaš život kada otpustite sav emocionalni teret koji ste nosili sa sobom kroz život.

Prava osoba će ući u vaš život kad postanete sigurni u sebe, kad budete gledali naprijed sa optimizmom i entuzijazmom. Prava osoba će ući u vaš život kad shvatite da vas niko ne treba učiniti srećnim, jer stvarna sreća dolazi iznutra.

Prava osoba će ući u vaš život kad vam bude trebala lekcija. Ona će doći kada budete imali udobnost i stabilnost u životu, kada sve postane suviše lako.

Prava osoba će ući u vaš život i uzdrmati vaš lagodan život. Kada počnete da se osjećate kao da ste dostigli određeni plafon koji je potrebno srušiti, tada će se pojaviti prava osoba.

Ona će postati ta sila koja će vas izbaciti iz zone komfora. Ona će biti ta snaga koja će vam pomoći da pomjerate planine. Prava osoba će ući u vaš život kad osjetite da ste prestali da rastete.

Prava osoba će ući u vaš život kada konačno shvatite sebe. Kad shvatite ko želite biti. Ponekad to znači otpustiti one djelove sebe koji nisu pravi za vas.

Treba da naučite da otpustite ljude koji vašem životu ne daju smisao. Treba da otpustite sve što vas drži i sprečava da budete ono što treba da budete. Treba da spalite sve stare mostove.

Kada ste spremni da otpustite sve one vaše djelove koji vam nisu potrebni, u vaš život će ući prava osoba. Samo morate biti svoji. Ovo je važno jer u pravoj ljubavi nema mjesta falsifikatima. U pravoj ljubavi sve je uvijek pravo. Sve iskreno.

Prava osoba je ta koja će ući u vaš život kad konačno naučite da se oslobodite svoje potrebe da sve kontrolišete.

Prava osoba će ući u vaš život kad ga nećete natjerati da to učini, kad shvatite da je ponekad važno pustiti sve da se dešava kako treba.

Morate shvatiti da ne možete sve da kontrolišete i da radite sve u ovom životu. A kad shvatite svoje granice, tada ćete biti spremni za ljubav.

Prava osoba će ući u vaš život kada konačno naučite da se brinete o sebi. Kada naučite da ne dopustite drugima da vas odvlače od onoga što vam je potrebno u životu.

Prava osoba će ući u vaš život onog trenutka kada budete spremni za nju. Ni ranije, ni kasnije. Treba samo da vjerujete rasporedu svemira. Treba samo da vjerujete da će se sve uskladiti.

Prava osoba će ući u vaš život kada budete spremni da se nosite sa ljubavlju. Kad budete spremni da prihvatite strast i snagu njenih osjećaja.

❤️

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Slavica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slavica
Gost
Slavica

Tako istina….meni se bas tako desilo.. Bio je taj momenat, kada sam sagledala sve aspekte svog zivota i shvatila da mi ne treba neko da me vodi kroz ljubav, sama sam i to je u redu. I bas tada, pojavila se moja srodna dusa, On, koji me podigao do neba, i evo posle 20 godina, jos uvek me drzi na… Više »

Send this to a friend