Psihologija

Retrogradni Merkur će negativno uticati na četiri horoskopska znaka

Ilustracija

Juče je počeo astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur.

Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese pometnju u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osjetiti njegov uticaj jače od drugih.

Ovan

Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osjetiti direktan uticaj. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savjetuje se da još jednom provjerite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.

Rak

Za Rakove ovaj period može donijeti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, što zahtijeva vašu pažnju i rješenje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

Vaga

Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može uticati na partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i odlaganja mogu stvoriti napetost, pa je važno da ostanete smireni i ne donosite nepromišljene odluke, piše Index.hr.

Jarac

Jarčeve čekaju izazovi u karijeri. Projekat na kojem radite može doživjeti neočekivane obrte ili neuspjehe. Komunikacija sa nadređenima i kolegama zahtijevaće dodatnu pažnju. Ostanite organizovani i spremni za promjene planova.

Za sve znakove zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo period izazova, već i prilika da se preispitaju i isprave greške iz prošlosti. Ovo može biti vrijeme intenzivnog ličnog rasta ako se fokusirate na unutrašnji rad umjesto na borbu sa spoljnim okolnostima.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
AnonimousPrimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Zadnja rečenica teksta je neočekivano iskrena. Pohvala za autora!

Send this to a friend