Psihologija Test ličnosti

Srce, snovi ili nešto treće: Otkrijte koja vas sila vodi

Zabavite se uz ovaj test ličnosti. Vaša unutrašnja sila, kada se iskoristi, može donijeti velike rezultate u vašem životu.

A koja vas sila vodi, otkriće vam ono što ste prvo ugledali na slici.

Da li je to vaše srce, snovi ili nešto treće, saznajte.

Šta ste prvo ugledali na slici?

1. Medvjedić

Vas vodi vaše srce!

Medvjed simbolizuje sve snage nesvjesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvjesna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medvjed kreira vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete upravljati, a što je više pokušavate ukrotiti, to je ona intenzivnija i opasnija.

Trebali biste naučiti kako se uzemljiti i što je još važnije, naučiti kako se smiriti kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoje osjećaje, sposobni ste za velike stvari!

2. Planina

Vas vode vaše misli!

Planina simbolizuje put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je osamljeno mjesto gdje ima mjesta samo za jednog. Duboko u vašem srcu mislite da vas niko osim vas samih ne može razumjeti. Ali, je li to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce.

Vjerovatno ste stavili svoju karijeru na prvo mjesto, a svoj društveni i lični život na drugo i zbog toga je vaše srce nesrećno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora biti tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vi trebate. Vi ste divna duša koja treba biti cijenjena, ne zbog svojih postignuća, već zbog nje same.

3. Drveće

Vas vodi vaš duh!

Drveće uvijek u šumi komunicira međusobno na mnogo načina, više nego što možemo razumjeti. Njihovi su korijeni međusobno povezani, šalju i primaju signale jedni od drugih, informišući jedno drugo o kiši i upozoravajući ih na sve opasnosti. Stabla razgovaraju i tako trebate i vi. Trebate se više povezati s drugima oko vas.

Pronađite više prijatelja, izađite i koketirajte, smijte se, plačite i živite više. Vrijeme je za izražavanje svih tih snažnih emocija koje ste skrivali. Što više iskusite, to ćete snažniji postati.

4. Mjesec

Vas vode vaši snovi!

Vi ste među rijetkim koji su povezani s nevidljivim silama ovog svijeta. U vašim snovima vas stalno posjećuju vile i anđeli koji vas savjetuju.

Ti snovi stvaraju vašu sudbinu, znali vi to ili ne. Pokušajte zapisati svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihovu moć i da bolje razumijete sebe.

S druge strane, pokušajte se povezati više s ovim svijetom jer će vam to pomoći u postizanju ravnoteže u vašem životu.

Send this to a friend