Psihologija

Stiže mlad Mjesec u Blizancima i donosi ljubavne prekretnice svim znakovima

Ilustracija

Mlad Mjesec očekuje nas 6. juna u znaku Blizanaca i imaće jak uticaj na sve znake Zodijaka.

Еnergija Blizanaca nas podstiče na dublje razmišljanje; otvara nam um i dozvoljava da budemo znatiželjni, a možda će nas ta znatiželja dovesti do novog razumijevanja ljubavi i onoga što ona zaista znači.

Kroz ovaj proces naši odnosi mogu postati dublji ili se možemo otvoriti, dopuštajući novim vezama i ljudima da uđu u naše živote. Ako je veza bila teška, ovaj mladi Mjesec obećava rješenje koje će vam otvoriti oči.

Venera, planeta ljubavi i odnosa, snažno je povezana sa energijama ovog mladog Mjeseca, kao i Juno, asteroid boginje braka.

Venera, Juno i Mjesec zajedno su čarobna kombinacija koja može podstaknuti naše osjećaje romantike i kreativnosti. Kroz šta god prolazili pod ovim mladim Mjesecom, velike su šanse da će se sve riješiti.

Mlad Mjesec je uvijek odličan period za manifestovanje stvari koje želimo da ostvarimo, a ovaj mlad Mjesec je idealan da razmišljate o ljubavi i o tome šta zapravo želite od nje.

Takođe je zanimljivo primjetiti da mladi Mjesec u Blizancima dolazi otprilike na polovini kalendarske godine. Ukoliko godina do sada nije išla onako kako ste željeli, znajte da ovaj mladi Mjesec može biti i vaša prekretnica.

Send this to a friend