Lifestyle

Veliki mjesečni horoskop: Šta kažu zvijezde za avgust

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Početak avguta dočekujemo sa ne baš lijepim rasporedom planeta – veliki komunikacijski problemi, posebno u porodičnom, poslovnom i emotivnom segmentu. Nemogućnost dogovora, otežano je sve ono što se vezuje za papirološka i administrativna pitanja i postoje konstantna odlaganja u planovima. Teškoće u saobraćaju, sa djecom, mogućnosti povreda.

Venera će 7. avgusta preći u znak Raka pa će se i porodični odnosi stabilizovati, a istovremeno – ovo je dobar period i za više ljubavi u domu, za bolje odnose sa porodicom. Takođe – dobar period za renoviranje, kupovinu lijepih sitnica za kuću, a zašto da ne – čak i za kupovinu stambenog prostora (mada bi, zbog perioda koji je pred nama ipak savjetovala da se ne zatrčavate i da sačekate). Od samog početka avgusta Mars će krenuti u kvadratne aspekte sa retrogradnim Jupiterom i Plutonom, a u drugom dijelu mjeseca ulazi i u kvadratni aspekt sa retrogradnim Saturnom. Pošto nas vrlo brzo čeka i Marsova retrogradnost – ovi aspekti će biti aktuelni u dosta mjeseci koji su ispred nas, mada ćemo najjači “udar” osjetiti tokom septembra i oktobra.

Jedan od najtežih i najkompleksnijih aspekata koji bukvalno znači “udarac sudbine”, lom, prelamanje – sukobljava se agresija oličena u Marsu u znaku Ovna sa blokadom oličenom u Saturnu u znaku Jarca. Nemojte se zanositi – period pred nama jeste težak, kompleksan, zahtjevan. Naravno, na svakog od nas će se odraziti individualno, sve u zavisnosti od toga u koja nam polja upadaju Mars i Saturn, i naravno – kakve aspekte prave sa našim natalnim planetama i osjetljivim tačkama u našem horoskopu.

Osjećaj ograničenja, nedovršenosti, sputavanja – i pored toga što ste mislili da ste je riješili, stara problematika se vraća, kod svakog od nas u nekom različitom životnom segmentu i na drugačiji način. Generalno, od drugog dijela avgusta nas čeka postepeno “stezanje” i sve lošija atmosfera u mnogim segmentima, po mnogim pitanjima. Na žalost, koliko god ovakvi aspekti bili nepopularni i baš bi ih bilo fino izbjeći – oni pokazuju da neke stvari zaista moraju da se prelome preko koljena i da se na njih jednom zauvijek stavi tačka. Ono što se pod ovim aspektom i sada u avgustu, ali i u narednim mjesecima “prelomi i polomi” – malo je vjerovatno da će ikada više moći da se obnovi.

Merkur će već 20. avgusta preći u znak Djevice (na žalost kroz znak Lava će protrčati, pa će nam i ta uživancija izgleda na isti način biti servirana – tek po malkice). Odmah za njim i Sunce 22. avgusta prelazi u znak Djevice. Što smo se odmarali, odmarali smo se (a i nije bilo nešto), sad je već vrijeme da se ponovo vratimo u svakodnevicu…. Kraj mjeseca će nam biti vrlo sličan kao početak jer ovog puta Venera ulazi u opoziciju sa retrogradnim Saturnom, Jupiterom i Plutonom – opet nam slijedi stezanje i pritisak kroz porodične i emotivne odnose, osejćaj nesigurnosti i finansijski problemi.

OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi su u prilično dobroj poziciji da tokom avgusta promijene svoj emotivni status. Sad, da li će to biti na kraće ili na duže – zavisi od mnogo faktora, ali u svakom slučaju – imate dovoljno prostora za uživanje…..pa makar to na kraju ispala samo lketnja avantura. Uglavnom će biti aktuelne nove osobe, mada postoji period tokom druge dekade avgusta kada možete obnoviti kontakt sa bivšom simpatijom. Zauzeti će morati nešto više da se potrude, zajedno sa voljenom osobom oko tog uživanja i opuštanja. Nema tu nešto mnogo prostora za vas dvoje, naročito u drugom dijelu mjeseca, pa bi zajedničke momente prije toga trebalo iskoristiti za možda kraće putovanjce ili ako niste u mogućnosti – za više sloge i zajedništva, pa makar sjedeli kod kuće. Ukoliko ste u braku, neki lijepi momenti vam idu preko djece a ukoliko planirate renoviranje ili zajedničko sređivanje stambenog prostora – ne svađajte se baš mnogo.

Posao

Vrlo jak i aktivan poslovni mjesec, ali najpre za one Ovnove koji imaju sposobnost da procijene kada treba zastati, sačekati i konsolidovati se a kada treba krenuti “u napad”. Početak avgusta neće djelovati obećavajuće – papirološki problemi, prevelik pritisak na vas i manjak vremena za obavljanje čak j redovnih obaveza. Od 5. avgusta bolja komunikacija i organizacija. Posljednja dekada mjeseca donosi sukobe sa autoritetima ali i neke pozitivne promjene u poslovnom okruženju.

Zdravlje

Od ulaska u drugu dekadu avgusta osjećaćete se znatno bolje, energičnije a mnogi od vas će biti i u pojačanim fizičkim aktivnostima. Više kontrolišite ishranu.

BIK

Ljubav

Površno gledano, odnos sa emotivnim partnerom će funkcionisati dosta stabilno i mirno. No, ispod mirne i glatke površine ima dosta toga što je potisnuto i što bilo vi, bilo voljena osoba ostavljate da rješavate “neki drugi put”. Najprije vas lično dosta toga “žulja” kada je odnos sa partnerom u pitanju – možete smatrati da vi više pokazujete emocije, da druga strana gleda samo sebe, da vam ne pridaje dovoljno pažnje, da ste vi uvijek tu kada ste potrebni njoj ali da ona vrlo često nije tu kada je potrebna vama. Zato će ovaj mjesec proći u unutrašnjim previranjima i “toplo – hladno” oscilacijama sa voljenom osobom. Posljednja nedjelja avgusta može neke od vas dovesti i u fazu da ozbiljno razmišljaju o razlazu. Slobodni Bikovi – i tokom druge i tokom treće dekade avgusta postoje pojačane šanse za ljubavno ostvarenje. U ovom periodu je itekako moguće ući u emotivnu priču koja će krenuti dosta vrcavo i zanimljivo.

Posao

Dosta izazovni aspekti početkom avgusta donose vam pojačanu nervozu na poslu, teške dogovore, kratke rokove i administrativne probleme. No, vrlo brzo ćete vi uspjeti da uhvatite tempo i prilagodite se, a onda i da rješavate stvari, jednu po jednu. Pred vama je jedan dosta aktivan period sa mnogo izazova koji će biti pojačani tokom posljednje dekade mjeseca. Vaši planovi neće funkcionisati onim tempom koji bi vam odgovarao, ali to ne znači da od njih treba odustati. Poboljšanje finansija u drugom dijelu avgusta.

Zdravlje

Promjenljivo zdravlje tokom avgusta. Potrebno vam je više šetnje, fizičke aktivnosti – da biste lakše izašli na kraj sa stresom koji je prisutan. Problemi sa spavanjem, premalo odmora.

BLIZANCI

Ljubav

Zauzeti Blizanci ulaze u avgust u prilično zategnutom odnosu sa partnerom. Sve negdje do kraja prve dekade ovog perioda ta napetost može rasti, pa je itekako moguće da u nekim odnosima dođe i do prekida. Sad, da li će taj prekid biti trajan ili ne zavisiće i od vas i od druge strane, pošto postoji prostor da se stvari popravljaju i dovedu u normalu. Generalno gledano, voljena osoba i vi ćete biti u čudnom odnosu, kao na klackalici – biće prilika za lijepe i opuštene trenutke, ali često će se pojavljivati situacije u kojima se ne slažete po nekim, vrlo bitnim pitanjima. Takođe, vi ćete često biti skloni da prednost date prijateljima umjesto partneru, pa i to može biti razlog za nervozu. Slobodni Blizanci – mjesec koji vam donosi izlazak iz rutine, dosta pokreta a samim tim – više prilika za nova interesantna poznanstva. Druga dekada mjeseca je najzanimljivija i najviše ispunjena potencijalnim ljubavnim dešavanjima.

Posao

Ono što će biti vaša slaba tačka tokom avgusta jesu finansije i to najpre problem sa troškovima i dugovanjima. Nešto od ovoga možete regulisati i riješiti, ali bojim se da će to opterećenje u priličnoj mjeri ostati i na dalje kod vas. Generalno gledano – ovo jeste mjesec u kojem ćete biti dosta poslovno aktivni, mada će vam povremeno organizacija posla predstavljati problem. Mnogobrojna papirološka i administrativna pitanja je sada moguće riješiti ili makar pokrenuti na pravi način. Privatnici – bolje.

Zdravlje

Stomačni dio vam je osetljiv, povedite više računa o ishrani. Drugi dio mjeseca može donijeti pojačane tegobe hroničnim bolesnicima.

RAK

Ljubav

Naravno da neće svi Rakovi proći isto tokom avgusta. Prvo moramo napraviti podjelu na stabilne odnose i one koji su u svojoj suštini već poodavno truli. Ovi prvi će naravno mnogo lakše pregurati avgust – imaće početkom i krajem mjeseca manje nesuglasice ali će ono lijepo u vezi ili braku preovladati. Šta više – neki parovi čak mogu izdići odnos na viši nivo, odlučiti se za ulazak u brak, zajednički život, vjeridbu. Problem su nam one druge, nestabilne veze koje će tokom avgusta proći kroz prilično gusto trnje….i to ne samo kroz avgust, već i kroz naredne mjesece. Poenta je u tome da se vaši odnosi i emotivne veze sada prilično “rešetaju” – ono što ne valja jednostavno – neće proći dalje. Slobodni Rakovi – lakše emotivne okolnosti kreću od kraja prve sedmice avgusta a već tokom druge dekade možete ostvariti vrlo zanimljivo poznanstvo ili čak otpočeti novu emotivnu priču koja će biti vrlo emotivna i inspirativna.

Posao

Poslovni segment će brujati, ključati, vrcati od dešavanja. S jedne strane, to je super jer će aktivnosti biti i jer ćete se vi u tim aktivnostima snalaziti. S druge strane, sigurno je da će vam ovo donijeti mnogobrojne situacije nad kojima nećete imati kontrolu. Mogu se poremetiti neki odnosi – sa poslovnim partnerima i saradnicima, čak i nadređenima. Neki Rakovi mogu odlučiti da je vrijeme da podvuku crtu i odu dalje. Savjet je da ne žurite sa odlukama i da pustite vrijeme da da svoj sud. Naporan, ali plodan period.

Zdravlje

Nećete se baš najzdravije hraniti što kod starijih može da doprinese opterećenju krvnih sudova, a kod mlađih naravno – dobijanju kilograma. Period kada više morate voditi računa o sebi i svom zdravlju.

LAV

Ljubav

Lavovi sve više postaju svjesni i sebe i svojih želja i sve slabije prihvataju ograničenja (bar ih oni doživljavaju kao ograničenja) i pritisak od strane voljene osobe. Sam početak mjeseca može donijeti da po ko zna koji put na dnevni red dođu ista pitanja….i da na njima opet vaš odnos “padne”. Mogućnost za popravljanje postoji i ovog puta, samo je pitanje koliko ćete puta popraviti a kad ćete shvatiti da su neke promjene neophodne – ili vas, ili cjelokupnog odnosa. Vi kao vi ćete biti dobro, ali vas dvoje – pa, onako – ne baš. Kod nekih Lavova itekako postoji mogućnost pojavljivanja treće osobe i ulaska u flert (ili nešto više od toga) sa njom – naravno, ne sumnjajte – ovo svakako neće doprinijeti da se vaša veza stabilizuje, a da ne pričam o tome da će ova vaša tajna prije ili kasnije izaći na vidjelo….Slobodni Lavovi – ljubav vam je iza leđa – nekima kroz tajnu priču, nekima kroz zaljubljenost koju kriju od svih, pa i od sebe.

Posao

Itekako ćete živnuti kada je posao u pitanju. Koliko god bili zabrinuti početkom mjeseca, vrlo brzo počinju da se dešavaju situacije, da vam se otvaraju mogućnosti za proširenje biznisa. Period do početka treće dekade avgusta donosi em naglašeno pojačan obim posla, em ćete tada imati mogućnosti za nove dogovore, nove klijente i nova partnerstva i saradnje. Iako je posljednja dekada avgusta naporna po vas, ipak vam ona u finansijskom smislu donosi najviše – bićete zadovoljni svojim novčanim prilivima.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa i više potrebe za odmorom, snom. Hronični bolesnici mogu imati nešto više tegoba, naglašeno od ulaska u drugi dio mjeseca.

DJEVICA

Ljubav

Slobodne Djevice neka obrate pažnju na drugu dekadu avgusta jer u tom periodu mogu upoznati ili čak ući u emotivnu priču sa novom osobom. Aktivno vam je polje prijatelja i društvenih mreža pa je lako moguće da na ovaj način upoznate budućeg partnera. Iako će odnos od samog početka biti vrlo emotivan i inspirativan za vas, neka forma prepreke itekako može postojati. Ako je poznanstvo preko društvenih mreža, onda ovo može biti neko iz drugog grada, druge zemlje – što će automatski onemogućiti lak razvoj odnosa. Ukoliko je poznanstvo kroz prijatelje i izlaske – to bi mogla biti osoba sa kojom imate razliku u godinama. No, to što će potencijalno biti loše ostavimo da vidimo kako ćemo riješiti, a sada je bitno da se u onome što otpočnete – uživa. Djevice u vezama i brakovima imaju pred sobom povremeno dosadan, povremeno nervozan mjesec. Nema pravog sklada i razumijevanja.

Posao

Prva nedjelja avgusta je izuzetno naporna po vas i donijeće vam velik gubitak energije. Najbolje po vas bi bilo da odete na godišnji odmor, jer realno gledano – tek od početka treće dekade vi ste u potpunosti funkcionalni i orni za rad. Sve ono što se dešava u periodu prije 20. dobro je samo za one koji rade u izolovanim i zatvorenim ustanovama i one Djevice koje se eventualno bave planiranjima, kreativnim poslovima. Od 20. ste u punom radnom fazonu i ostatak mjeseca vam je dosta uspješan.

Zdravlje

Vama je zaista potreban odmor da biste se i fizički i psihički oporavili i živnuli. Zdravlje i psiha su vam osjetljivi sve do ulaska u treću dekadu avgusta.

VAGA

Ljubav

I pored najbolje volje ne mogu reći da je pred Vagama lagan mjesec….ili bolje rečeno – mjeseci. Jedinu podršku od strane planeta tokom avgusta imate iz polja prijatelja i to samo od 5. do 20. avgusta. U vašem polju doma i porodice nalazi se retrogradni Saturn, u polju partnerstava Mars – dvije planete koje su međusobno u napetom aspektu i koje ni na koji način ne mogu olakšati život Vagama, bilo kada je u pitanju brak i porodica, bilo emotivna veza. Partner će biti okupiran poslom i ličnim problemima, isto kao i vi – tako da je izvjesno pojačavanje nervoze jer će premalo biti prostora za prave stvari – opuštenciju, uživanje i mir u duši….a previše prostora će biti za napetost, nerazumijevanje i zategnutost. Slobodne Vage – olakšajte sebi – izlazite, družite se, provodite vrijeme sa onima koji vas istinski vole. Neću reći da nemate priliku za nešto emotivno, ali to kako brzo počne isto tako brzo može i da se završi.

Posao

Vi ćete bukvalno ostaviti srce, dušu i svu energiju na poslu. Poslovni segment je uzavreo i naporan mjesecima unazad, a ovaj trend će se nastaviti i na dalje. Već sada je nivo obaveza na kritičnom nivou, a što je najinteresantnije – pred vama će se tokom avgusta otvoriti prilike i za nova dešavanja, nove dogovore i poslove. Kako ćete vi to izgurati, to vjerovatno samo vi znate. Na sve ovo – ništa vam neće olakšati, ništa vam neće doći jednostavno niti bez problema, nerviranja i kontakata sa teškim ljudima.

Zdravlje

Itekako bi vam prijalo da malo iskulirate i odete na odmor, ali čak i ako dođe do toga – to će biti na mišiće i kratkotrajno. Problemi sa pritiskom, stomakom, hormonski disbalans, hronični umor.

ŠKORPIJA

Ljubav

U emotivnim odnosima Škorpije će proći “šareno” tokom avgusta. Venera koja predstavlja vaše partnere ulazi u znak Raka tokom prve dekade mjeseca, znak koji vam odgovara – pa ćete sigurno veći dio ovog perioda biti u skladnom odnosu sa partnerom. No, pitanje je koliko ćete vi lično biti slobodni, jer će okupiranost obavezama biti ogromna – pa je moguće da i pored dobre volje – voljene osobe i vas – jednostavno nemate dovoljno vremena jedno za drugo. To može dovesti tokom treće dekade avgusta do nesuglasica, problema u komunikaciji i distanciranja – kod nekih će to biti samo komunikacijsko distanciranje, dok kod drugih može doći i do fizičke odvojenosti – partner može otputovati ili otići na odmor…bez vas. Slobodne Škorpije – emotivnih prilika će biti, naročito tokom druge dekade mjeseca. Poznanstva idu preko društvenih mreža, prijatelja ili sa osobom koja ne živi blizu vas.

Posao

Jedino vam posla neće faliti u avgustu. Kao da se situacije namještaju tako da vam daju sve manje i manje prostora za odmor, a sve više i više obaveza i odgovornosti prema poslu. Ja mogu da vam kažem samo jedno – koliko god vam naporno bilo, ne propuštajte ni jednu priliku da radite, zaradite, da se dokažete i izbijete u prvi plan. Ne postoji ni na koji način prostor da poslovni segment funkcioniše lagano i bez opterećenja, ali zato postoje ogromne šanse da ostvarite sve svoje poslovne planove.

Zdravlje

Vaš organizam je pod pritiskom i ukoliko ne želite da se u ovom mjesecu ili u kasnijem periodu suočite sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima – morate pronaći prostor za odmor.

STRELAC

Ljubav

Iako sam početak mjeseca neće djelovati ni malo obećavajuće, već od 5. avgusta odnos sa emotivnim partnerom krenuće da se popravlja. Moguće je da ćete voljena osoba i vi otići zajedno na odmor, promijeniti okruženje, možda provoditi više zajedničkih trenutaka u nekoj opuštenijoj atmosferi nego do sada. Šta god da je – bitno je da je pred vama sve do 20. avgusta poprilično zanimljiv period sa dragim vam bićem. E sad, već poslije ovog datuma na žalost – vraća se neka turobnost u vaš odnos. Kao da će kod oboje taj optimizam “splasnuti” i realnost, svakodnevica će ponovo biti na prvom mjestu. Naročito ćete se “koškati” zbog finansijskih pitanja, ali i zbog nesporazuma i manjka razumijevanja u komunikaciji. Slobodni Strelčevi – koristite vrijeme do početka treće dekade avgusta jer vam zaista može donijeti mnogo dobrog raspoloženja, ali i otvorene šanse i da osvojite, ali i da budete osvojeni.

Posao

Prvi dani avgusta doneće vam glavobolju najprije po pitanjima finansija, troškova, dugovanja a mora se priznati da ćete na isti način i zatvoriti ovaj mjesec. Dakle, početak i kraj perioda su loši u novčanom smislu. Baš iz tog razloga – ne pokušavajte da “napravite” novac preko noći – bilo kroz neke rizične poteze, bilo kroz ulaganja u posao – jer je lako moguće da ćete ostati na gubitku. Pokušajte da se bolje organizujete i baratate onim što imate. Dobri kontakti i saradnja sa inostranim firmama.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prilično dobar većim dijelom avgusta, ali bi vam definitivno prijalo da odete na odmor i dodatno napunite baterije. Može biti povremenih problema sa stomakom.

JARAC

Ljubav

U vašim emotivnim i bračnim vezama početkom avgusta vlada nedostatak komunikacije ili pak potpuno zategnuti odnosi. Po nekim pitanjima ne uspijevate da se dogovorite nikako, pa je možda bolje ne potencirati ni na čemu i ostaviti da ovo rješavate hladnije glave. Nešto bolja atmosfera kreće od kraja prve sedmice avgusta, neka forma rasterećenja i olakšanja u odnosima. Ipak, to ne znači da ste priveli kraju sve razmirice već kao da pokušavate da se “pronađete” sa voljenom osobom. Na žalost, period kompromisa i prilagođavanja jedno drugom neće baš nešto naročito potrajati – posljednji dani avgusta opet donose negativniju energiju i moguće sukobe. Posebno će napete odnose imati oni u bračnim zajednicama. Slobodni Jarčevi – ulazak Venere u vaše polje partnerstava i zanimljivi aspekti koje pravi tokom druge dekade mjeseca mogu pokrenuti emotivna dešavanja kod vas.

Posao

Zategnuti odnosi i nerazumiijevanje sa poslovnim partnerima i saradnicima biće u fokusu početkom ovog mjeseca. Neke situacije ćete uspjeti da prevaziđete i riješite brzo, a neke će ostati za posljednju dekadu mjeseca kada se ispred vas ipak otvara povoljniji period. Vi tada razmišljate mnogo jasnije, mnogo objektivnije i racionalnije i lakše ćete riješiti goruća poslovna pitanja. Vrlo često će tokom avgusta ljudi oko vas testirati vaše strpljenje – ne dajte se isprovocirati a pogotovo ne donosite impulsivne odluke.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, koljenima, stomakom biće u manjoj ili većoj mjeri aktivni tokom cijelog mjeseca. Pogotovo neka obrate pažnju oni sa hroničnim tegobama.

VODOLIJA

Ljubav Postoji prostor da se tokom ovog mjeseca odnos sa voljenom osobom dosta sredi i stabilizuje, mada to ne znači da ćete proći bez povremenih nervoznih trenutaka. Naravno, veliko je pitanje i koliko ćete drago vam biće i vi uspijevati da se uklopite što se tiče obaveza i slobodnog vremena – pogotovo ćete vi imati preveliko opterećenje i biće vam teško da pronađete dovoljno prostora. No, ipak period do ulaska u treću dekadu mjeseca donosi dobre prilike za vas dvoje a pogotovo donosi mogućnost za zabavu, pa ukoliko se ukaže prava šansa – i za neki kraći put ili odmor. Partner će biti raspoložen za dogovor, a vi mu pomozite tako što ćete se i vi potruditi. Slobodne Vodolije – postoje lijepe šanse za emotivna dešavanja, naročito tokom druge dekade mjeseca. Neko iz vaše okoline, blizine ili sa kraćeg putovanja – itekako će zagolicati vašu pažnju. Ne propuštajte priliku da nešto pokrenete jer ćete inače čekati septembar….

Posao

U avgust mjesec ulazite totalno zakrčeni obavezama – niti vam je jasno kako ćete to uspjeti da obavite niti vam je jasno šta se dešava i što su odjednom svi navalili na vas, kao da niko drugi ne postoji ko može to uraditi. No, koliko god bili okupirani – na vanredno brz način sve rješavate do kraja prve nedjelje mjeseca. Nemojte da mislite da je tu obavezama i poslu kraj, ne – novi talas obaveza dolazi odmah iza prvog ali ćete sa njim nešto uspješnije da izlazite na kraj….mada vam je posljednja nedjelja baš prebukirana.

Zdravlje

Udarnički tempo koji već mjesecima traje kod vas ostavlja posljedice u vidu premora, stresa i nešto slabijeg imuniteta. Pronađite dovoljno prostora za odmor, opuštanje, fizičku aktivnost.

RIBE

Ljubav

Sam početak mjeseca, tačnije do kraja prve nedjelje avgusta Ribama u vezama i brakovima donosi poprilično zategnut odnos sa voljenom osobom i mnogo nesporazuma u komunikaciji, pa čak i obostranog ćutanja i naizgled udaljavanja. No, teško je da ćete partner i vi dugo ostati u “ćutolog” fazonu – vrlo brzo se nastala problematika rješava i prevazilazite ovu situaciju. Do početka treće dekade funkcionisaćete sa usponima i padovima, da bi od tog perioda ipak došli u jednu neuporedivo stabilniju fazu. Ukoliko se sve kockice poklope – mogli biste baš u ovom periodu razmišljati o kraćem zajedničkom odmoru ili isplanirati putovanje – možda vam nije trenutno do trošenja veće sume novca, ali ovo bi va se isplatilo bar u smislu duševnog mira i harmonije sa partnerom. Slobodne Ribe – novo poznanstvo tokom druge dekade avgusta ima šansu da se razvija i nekima od vas donese ulazak u ljubavnu priču.

Posao

Vi već duži vremenski period imate vrlo ozbiljna poslovna dešavanja – dobru podršku i osobe koje vas “guraju” u prvi plan. Jeste da je ovo skopčano sa povećanom odgovornošću i naravno – povećanjem obaveza, ali ste i do sada sasvim fino “plivali” u svemu ovome. Avgust, vjerovali ili ne – sve to može dodatno da digne na kvadrat i donese vam prilike koje zaista ne biste trebali da propustite. Imate dobre šanse da zaradite – gledajte ako je moguće da to ne ode baš sve na uživanje i provod.

Zdravlje

Stres može uticati na vaše zdravlje i donijeti vam tokom prve dvije dekade mjeseca tegobe. One bi se kod mlađih vezivale za stomak i genitalne organe, a kod starijih – krvne sudove, srce i kičmu.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
MajaSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

‘ajde pogodite koji sam

Maja
Gost
Maja

Vodolija ili strijelac 😎

Send this to a friend