Politika Po podacima iz istraživačkih centara

AA: Najmoćnija smo albanska partija u Crnoj Gori

U tri javna istraživanja koja su sprovela tri ugledna centra u Crnoj Gori, Albanska Alternativa se pokazala kao najmoćnija albanska partija u Crnoj Gori sa podrškom od 2,2 – 2,6 odsto ispitanika, tvrde iz ove partije.

Kako navodi, ovi podaci se najbolje potvrđuju sa novim kadrovima koji se priključuju našoj partiji.

“U protekloj godini, stotine mladih aktivista pridružilo se partiji, kao i desetine intelektualaca u Crnoj Gori, sa područja gdje žive Albanci. Među onima koji su se nedavno pridružili našoj političkoj strukturi, su i mladi intelektualci iz Malesije Esmin Bećaj iAdnan Đokaj. Esmin Bećaj, po profesiji je magistar ekonomije i bio je visoki funkcioner DPS- a u Tuzima. Neko vrijeme je obavljao značajne javne funkcije, prvo kao šef Vodovod i kanalizacija d.o.o Tuzi, a zatim je pokrivao i funkciju sekretara u Sekretarijatu za rad, socijalno staranje i poljoprivredu. Bio je kordinator biračkog mjesta u mjesnoj zajednici Milješ.
Adnan Đokaj je po profesiji magistar političkih nauka. Na početku karijere radio je kao volonter u Opštini Tuzi, u Sekretarijatu za rad, socijalno staranje i poljoprivredu kao i u Poreskoj upravi. Takođe, bio je predsjednik mladih DPS – a za mjesnu zajednicu Milješ”, kažu u AA.

Takođe, podvukli su da se očekuje da će, zbog nedavnih događanja koja su se desila u DPS- Tuzi, osim Bećaja i Đokaja, značajan broj članova savjeta napustiti ovu partiju.

“Novim članovima želimo dobrodošlicu u najveću političku porodicu albanaca u Crnoj Gori, kako bi zajedno doprinijeli boljoj budućnosti svih nas”, poručuju u AA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miljes
Gost
Miljes

Ovom Becovic je DPS dao mnogo uživotu,pre dps nije znao iz Miljesa da izađe,a bio je omča oko vrata dps Tuškom

Becaj
Gost
Becaj

A đe je odrađivao pripravnicki ova Đokovic,hahahahahah

Danijel
Gost
Danijel

Odlicni kadrovi ovaj Đokaj mnogo sposoban momak,a on nezna na koju je stranu svijeta

Uuuuuuuuuu
Gost
Uuuuuuuuuu

Strasni su to magistri. Pitanje je samo gdje su nasli te diplome. Tamo gdje se dijele pa ih salju nama

montennegrino
Gost
montennegrino

u Sokolac blizu Sarajeva , 1500 eura … provjereno 100%

E viva
Gost
E viva

Sve zaposljavate po nacionalnoj osnovi. Sovinisticka partija. Necete dugo tako, vrijeme ce pokazati samo neki jos nisu svjesni

Dukljanin
Gost
Dukljanin

U Švici..

Send this to a friend