Politika

Abazović: Bar je Crna Gora u malom, ponosni smo na njegov multikulturalizam

Foto: URA

Bar je grad u kojem se gradila država Crna Gora stoga je njegov dan – 24. novembar Dan oslobođenja od fašizma veliki i značajan datum za sve dobronamjerne subjekte u crnogorskome društvu, poručio je lider URE Dritan Abazović čestitajući Dan opštine svim građanima, predsjedniku Opštine, Skupštini Opštine i svim odbornicima.

On je kazao da je Bar grad sa bezbroj bogatstava kako materijalnih tako i duhovnih i da je to veliki kapital ovoga grada.

“Veliki je značaj ovoga grada za cijelu crnogorsku privredu a zahvaljujući njegovoj burnoj istoriji i tradiciji on je postao važno turističko mjesto. Na aktuelnoj ali i svakoj drugoj lokalnoj vlasti je da interese građana i grada stavi u prvom planu a zanemari interese krupnog kapitala. Bar mora njegovati svoja prirodna bogatstva i brižljivo uređivati prostor”, poručio je Abazović u čestitki.

Na dan Bara valja se podsjetiti da, dodaje, jednako onako koliko je on dao dužni smo i da mu vratimo.

“I koliko god bili željni da mu se odužimo to nikada u potpunosti nećemo uspjeti. Bar je adresa na kojoj su od davnina njegovani multikulturalnost multikonfesionalnost i suživot svih građana bez obzira na njihovu pripadnost i opredjeljenje. Zato je Bar i mjesto koje predstavlja građansku Crnu Goru u malom”, zaključio je Abazović u čestitki.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Selma
Gost
Selma

Neka,zivota ti.Cestitaj Kuriru,cestitaj Pinku,cestitaj Novostima i slicnima,ali se ne oglasavaj u CG.Posebno ne u Baru,posebno ne muslimanima.Albanski cetnik-kako sebe prozva davno je pokazalo ko si ti ustvari.Samo cuti.Najbolji si tada.

Karl
Gost
Karl

Dje su vam maske malo “gradjani”

Bar
Gost
Bar

Dritko nemoj nas branit molim te!!!

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Davno sa Cg politickoj sceni nije bilo antipaticnije osobe od Abazovica !

Saša
Gost
Saša

A kad si bio u Bar ,sto mi ne javi…

Korona
Gost
Korona

Drtino što pricas sto je sa skalamerijom na rumiju što cutis o tome

rambo
Gost
rambo

sta se ovaj sepuri po Baru a drzavuje predo cetnicima u ruke

aeeee
Gost
aeeee

demagog!!! Ne pali to više, niko ti više ne vjeruje, sram te bilo!

Anderba
Gost
Anderba

Kaže,ponosan na multikulturalizam Bara ? Baš kao što će i vlada ako je uopšte sklepaju biti multikonfesionalna.Ovaj je gori demagog od plagijatora.

Maskota
Gost
Maskota

Trebao je da kaze da mrzi Bar jel? Demagog zivi tebi u glavi.

Send this to a friend