Politika

Abazović: Berane da iskoristi sve svoje potencijale, radujem se svakom novom projektu

Dritan Abazović

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je danas svim građanima Berana, odbornicima, Skupštini Opštine Berane i opštinskom rukovodstvu 21. jul Dan opštine sa željom da svaki naredni bude povod za veće zadovoljstvo svih građana.

“Berane kao grad sa puno neiskorišenih resursa svakako zavređuje pažnju svih društvenih subjekata kako bi život građana u toj opštini bio bolji i kvalitetniji. Cijenim sve ono što je lokalna uprava uradila i radi na poboljšanju kvaliteta života građana Berana i radujem se svakom novom projektu i investiciji u ovom gradu”, poručuje Abazović u čestitki.

On vjeruje i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih.

“Berane mora dodatno iskoristiti svoje bogate turističke potencijale, privući nove investicije, razvijati i dodatno osavremenjavati saobraćajnu infrastrukturu… To su sve stvari na kojima zajedničko moramo raditi”, Abazović.

“U nadi da će Berane u dogledno vrijeme postati primjer opštine na sjeveru koja je u najvećoj mjeri iskoristila sve svoje potencijale i unaprijedila život svih njenih građana najsrdačnije u moje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, primite čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane”, zaključuje Abazović u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Ada čuš kad Dritan kaže… Nikako da saznamo što bi sa veljom pobjedničkom koalicijom za 21 vek, aj ispričaj srećeti da se malo iskomendijamo i izasmijemo….

Nenad
Gost
Nenad

Ja bih dritana za premijera, jedini on moze pomiriti narod u cg

Joo
Gost
Joo

E ti ga stavi za premijera u tvoju kucu….da se eto bar negde nesto pita…..

Rajan
Gost
Rajan

Mora Dritane bogomi, inace ti ih evo y Ulcinju.

Joo
Gost
Joo

Dritane ti neznas Berane ni na karti da nadjes……

Ratko HN
Gost
Ratko HN

Gospodin

Send this to a friend