Politika Prisustvovali Božićnom prijemu u Barskoj nadbiskupiji

Abazović: Bog je ljubav – lijepo je kad smo zajedno

Foto: Vlada Crne Gore

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, ministar javne uprave Maraš Dukaj prisustvovali su večeras božićnom prijemu koji je povodom Božića priredio barski nadbiskup Rok Đonlješaj.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera, pored Abazovića, prijemu su prisustvovali, mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, Luciano Moše Prelević, vrhovni rabin Crne Gore, Nina Ofner Bokan, predsjednica Jevrejske zajednice Crne Gore, mr Muidin ef. Mulaimi, Glavni imam Medžlisa Bar i Omer Bajraktari, predsjednik Opštine Ulcinj.

,,Prenosimo poruku mira, ljubavi i međusobnog uvažavanja. Bog je ljubav – lijepo je kad smo zajedno!”, istakao je Abazović povodom večerašnjeg prijema.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hogar
Gost
Hogar

Jezivo..Joanikije Mićović,hrišćanstvo,Bog i ljubav..pa to se spojiti ne može.Spodobu svuda prati krik zlostavljane đece iz Cetinjskog,Dajbabskog i drugih manastira širom Cg.
#Poglavari vjerskih zajednica Cg nijesu trebali ovako da se kompromituju,katastrofa su društvo i Dritan i dostavljeni.

Nikola V.
Gost
Nikola V.

Slabo vam nesto ta ljubav isijava. Pogledi govore drugo.
Dobri i posteni nadbiskupe @Djonljesaj, u Crnoj Gori nijesi nasao za shodno da pozoves Patrijarha Crnogorske pravoslavne crkve?!!

Labud Dabanović
Gost
Labud Dabanović

Pa tu ljubav vas sa slike kad bi Bog prihvatio ne bi se razlikova od sotone.Pa mi crnogorski narod vas prijateljski prihvatili da zajednički i bracki i građanski sve dijelimo a vi se ka sotona praćate-da nas nema.Pa Crnogorci su od postanka svakog prijatelja i njegovj muki prihvatali i š njim sve svoje dijelili kad se nije ni znalo za… Više »

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Hoće li ovi svi dolaziti u Spuz da te vide Kudravi…

Dunja
Gost
Dunja

Ko je za tebe Bog ???To je pitanje !Kome si ti blizu taj nije ni covjek ni Bog !

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

A što si mi nervozan Dritane i Jonikija slika vam je odlutali do Prištine što ste rijšili Dritane 🚁

SOS
Gost
SOS

Dal ćeš i nama Crnohorcima poklonoti ovu vašu Vrkvu u Baru i onu na Koniku u Podgorici ! Ti si narodni čovjek ssd imaš šansu da svojoj Crnoj Gori pokloniš svoju crlvu Premijeru vjeruj cijeli demogracki svijet će te obožavati !

JovoZ
Gost
JovoZ

Bez Predsjednika države i bez CPC, baš lijepo.

Milutin
Gost
Milutin

Ko je ispred CG naroda?

Tata
Gost
Tata

Sta ce biti s kucom? E kakvi su ovo maratonci sto trce poslednji krug

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Foliranti i svaštočine….. što se mene tiče.

roki
Gost
roki

Da sam znao dosao bi da ga pozdravim.Ali srecom red je Bozic da se slavi u kuci.

Dusan
Gost
Dusan

Zasto ne zovete predstavnike Crnogorske pravoslavne crkve na vase svecanosti? Brzo ste braco katolici zaboravili devedesete.

ImeMoje
Gost
ImeMoje

Nismo mi ništa zaboravili. Pišem- MI – jer prozivaš sve katolike. A nije ti upalo u oko da je nadbiskup Albanac? I da to ima veze s dritangom. Nije ti ovo dobar potez.

sičija
Gost
sičija

Ime moja, zdravo ti meni bio, i neka ti je srećan Božić. Ako je nadbiskup Albanac, kakve to veze ima sa Dritanom, i to što je Dritan Albanac? Nikakve. Nadbiskup poziva goste a ne Dritan. Toliko o tome.

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

UKRALI STE 20 kamiona cigareta JESTE li SVE popu sili ura sa df KOLKO VAM JE OSTALO ?

Send this to a friend