Politika

Abazović: Cetinje čvorište istorijskih događaja, a danas je zapostavljeno

Abazović

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je Dan Prijestonice Cetinje, koji se obilježava sjutra ističući da je taj grad oduvijek bio čvorište svih događaja u istoriji Crne Gore, napominjujući da se danas malo računa vodi o toj činjenici i da je grad nopravdano zapostavljen u mnogim segmentima.

“Cetinje sa svojom istorijom svjedoči o značaju koji je imao za istoriju Crne Gore. Prijestonica male države koja je svojom bogatom kulturom, nasljeđem i istorijom nadmašila crnogorske prilike. Zato Cetinje predstavlja važno mjesto odakle se stvaraju nova nadahnuća za sve dobre događaje u Crnoj Gori”, naveo je on u čestitci.

Kako je istakao, građani Crne Gore trebaju biti ponosni na slavnu storiju o malom prijestonom gradu na tlu Evrope koji je godinama odolijevao raznim porobljivačima i time što se, kako navodi, sa Cetinja uvijek vijorila zastava slobode i prkosa.

“Dan Prijestonice, 13. novembar je prilika da se na sve to podsjetimo i Prijestonici poželimo da vrati stari sjaj diplomatskog centra i grada u kojem se stvarala država Crna Gora i od kojeg je sve krećalo. Zadatak svih subjekata u društvu je da Cetinju vratimo makar dio sjaja koji ga je nekada krasio”, zaključio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Sugradjani srecan Vam dan Prijestonice,pa na sledecim izborima “nagradimo”sadasnju vladajucu druzinu OLOVKOM na glasackom listicu,da ih ispratimo “kao iz ujaka”,sto znaci u PROSLOST,dosta je bilo 500 radnika VISKA u Opstini i Javnim preduzecima,a mi na KRUZNI i na STOP.

daga
Gost
daga

Abazovicu nemoj nas ti “cuvati”od sramotnog DPS-a,nije potrebno ni Sole i Adzic ni Sljuko ni svi tvoji bizinici.Imas ti tvoj Ulcinj dje pitas taman toliko kao da ne postojis,i sredi malo taj ZDBUN od kose da licis necemu,nesreco bolesna.

Cetinje svih
Gost
Cetinje svih

OBOD ,KOSUTA, BOJANA ,SANITAS ,TRGOPROMET TARA
SVE ZATVORIO DPS

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko je ovaj?

Glava
Gost
Glava

I Troja je nekad bila cvoriste pa sad istoricari nagadjaju dje je uopste bila.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Cetinje je postalo moderan grad u koje se živi sve bolje. Puno je projekata. Zahvaljujući DPSu Cetinjani rade i u Podgorici i u Budvi.. Puno je mogućnosti…Odoh sad na super sendvič ..

kinja
Gost
kinja

Na usput svrati do Ruskog poslanstva i viđi da se Ministarstvo spoljnjih poslova nije slučajno uselilo jer im je zgrada završena mislim prije tri godine

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Nemoj mene tu priču DPSovsku..Ja sam za Nato..Ali kad već Ruse pomenu i toliko ti smetaju…Što junače ne kamenuješ zgradu tih terorista?..

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Rijetko bolesna priča. Ima li kakva ustanova da bi prihvatila ovoga bota sa 7 ničega ?

Mileva
Gost
Mileva

Sram vasbilo što brišete komentare. Pih sluge

Mileva
Gost
Mileva

Bio si pri vlasti Abazoviću pa si i ti mogao nešto uraditi za hvaljeno ti Cetinje. Treba li da te glasamo zbog ove priče dogodine. E nećemo. A dobar si momak

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ma izvanredan. Plus flizurica. Ekstrica.

Send this to a friend