Politika

Abazović sa Eskobarom: Narko-kartel nas je držao i u političkim čeljustima

Predsjednik Vlade Dritan Abazović radnu posjetu SAD-u započeo je sastankom sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, a tom prilikom konstatovano je da Crna Gora svojom proaktivnom ulogom konstruktivno doprinosi stabilizaciji regionalnih prilika i očuvanju evropske perspektive država Zapadnog Balkana.

Eskobar-Abazović

Zajednički je konstatovano zadovoljstvo činjenicom da je nedavno održan prvi krug predsjedničkih izbora u Crnoj Gori protekao u građanskom maniru, u skladu sa demokratskim standardima,  uz odstusvo društvenih tenzija koje su karakterisale prethodne izborne cikluse.

“Upoznao sam Eskobara sa onim što se desilo u prvom krugu izbora, da je atmosfera u Crnoj Gori bila na zaista viskom nivou, da je pobijedila demokratija u svakom mogućem smislu, da politika nacionalizma, teške retorike je na svu sreću iščezla iz Crne Gore. Nadam se da će i drugi krug proteći u istoj atmosferi i da će Crna Gora dobiti novog predsjednika”, kazao je Abazović nakon sastanka.

On je pozdravio napore Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije u zaključivanju trajnog i održivog sporazuma između Srbije i Kosova, postignutim nakon održanog sastanka u Sjevernoj Makedoniji.

Dritan Abazović

“Crna Gora pruža punu podršku da konačno dođemo do dogovora i stvorimo uslove da cijeli Zapadni Balkan zakorači u jednu mnogo bolju budućnost nego što je to sada bio slučaj”, naveo je Abazović.

Crna Gora je, ističe, spremna da i sama doprinese postizanju rješenja, što bi otključalo siguran put za evropsku budućnost zemalja Zapadnog Balkana.

“Naša ruka je pružena svima onima koji žele da rade na zajedničkoj prosperitetnoj, evropskoj agendi”, istakao je Abazović.

On je predstavnike američke administracije u Stejt Dipartmentu upoznao sa najnovijim akcijama crnogorskih institucija u borbi protiv kriminala.

“Velika je akcija bila u cilju suzbijanja narko- kartela koji je bio unutar institucija sistema. Taj narko-kartel nas je držao i u političkim čeljustima dugi niz godina, pa i decenija, ali Crna Gora pokazuje svoju otpornost. Spremna je da se obračuna sa svim vidovima kriminala i onim ljudima koji, bilo unutar ili van sistema, rade ilegalne poslove. To ne bi bilo moguće da nemamo podršku Interpola, DEA, FBI”, istakao je Abazović.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
neko
Gost
neko

a sad nas cetnici na celu sa tobom drze u celjustima🤮 a sprema se Milatovic da preuzme tu stafetu od tebe🤮

Milos
Gost
Milos

Nova vlada: ES-SNP-URA-DEMOKRATE-MANJINE

MOJE ime
Gost
MOJE ime

Veoma lijepo sroceno.
Samo naprijed!

Podgorica
Gost
Podgorica

Ima li kraja ovom kompleksasu

Kunst
Gost
Kunst

Priča za stado.
Medjunarodna političko-bezbjednosna zajednica zna da je Abaz obični izdajnik i to mu redovno daje na znanje, jer gore od toga nema 😁

Trile
Gost
Trile

Abazoviću a ti šef mafije, pamet ti ne smeta.

Davor
Gost
Davor

Ovo, jatko, prica o onome sto mu je zahvalnice pisao…..
Hihihi.

radojka
Gost
radojka

Dritane dobicemo Predsjednika ali to ce biti MILO.

Milos
Gost
Milos

Nikad vise. Sprema vam se debakl. Konkretno u hn, milo 3000 ostali 13000!

tuzi
Gost
tuzi

Dritane hapsis li koga u tuzi

Damir
Gost
Damir

Uhvatio je Eskobara na brzinu na izlaz da se slika i da mu poljubi ruku moze jedno pitanje gosn Eskobar dal zelite mozda nesto toplo da pojedete ili mozda da popijete tu sam za vas

Damir
Gost
Damir

Reci narodu kakvi su vam odnosi sa europolom pustaju li vas da udjete u zgradu ili vas cistacica prima ono ajte ovamo da vas ko ne vidi ima jedna soba za kofe i metle

Pljevlja
Gost
Pljevlja

😂😂😂😂😂😂😂😂 svasta stvarno !!

Nece ti pomoc
Gost
Nece ti pomoc

Rece li mu gore kako si skrajnuo 400kg kokaina koji nadjoste u zetu. Sa 1600 na 1200kg.. rece li mu kako ste ti i rade svercovali cigare upss njemu su to vec englezi rekli jer su vas oni pratili i zato su te zaobisli kad se pratilo i hapsilo da ne prospijas.

Tajfun
Gost
Tajfun

Kriminalac hoce da se obracuna sa kriminalom?

Roki
Gost
Roki

Sam će se obračunati sa sobom? Ovo je vrhunac ludila.

Zoki
Gost
Zoki

Boze sacuvaj…

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Rece li mu kako si trajekt platio 0 eura ustvari 600000 koji vrijedi ko staro gvozdje ??

Planeta majmuna
Gost
Planeta majmuna

Ako ova dvojica nijesu komedia👏👏👏😂😂 Dritanga unisti sve po nalogu doticnog 3 razrednog politicara a ime je sarkazam cisti. Znaci svi su radili kao udruzene snage da ovu zemlju uniste i jos se tapsu. Od EU, Amerike, Srbije i SPC. Samo nsprijed.

Danilovgrad🇲🇪
Gost
Danilovgrad🇲🇪

Raspusteni abazovic se sastaje, poslednji dani na slobodi.A sto je ovo kukala majka Cg.

nebojse
Gost
nebojse

Jesi ga upoznao sa svojom ćelijom?Śedi mali on zna šta imaš u telefon a ne šta ćeš ga ti upoznat 🤣

Milos
Gost
Milos

Gotovi ste. Tu tu pa pa

Don Montenegrin
Gost
Don Montenegrin

Sto se skupio kao crkveni mis pored Eskobara. Ovamo se sepuri kao bakin kokot.

Zeta 🇲🇪 .
Gost
Zeta 🇲🇪 .

Dritane nema sto da ga upoznajes on zna A PRVI SI TI NA SPISAK ZA KRIMINAL JER SI UVJEK U KONTAKTU SA NJIMA ISTO ESKOBAR ZNA DA SI SVERCER CIGARA A RADE MILOSEVIĆ PLAĆA TVOJ RAČUN .

Send this to a friend