Politika

Abazović: Nova godina da bude simbol rađanja nove i solidarne Crne Gore

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović priredio je večeras tradicionalni novogodišnji prijem u Staroj zgradi Vlade.

„Nova godina uvijek simboliše kraj jednog ciklusa i početak drugog, neka ova simboliše rađanje nove i solidarne Crne Gore, da dijelimo i dobro i loše jer nam to priprada“, poručio je Abazović, ističući da se loše stvari lakše prebrode u zajedništvu.

On je kazao da bi trebalo budemo mudri i donismo bolje odluke, da Crnu Goru učinimo boljom i pravdenijom zemljom koja koristi svoje mogućnosti i koja zna gdje će da bude za dvije, tri ili pet godina.

“Ove godine, s obzirom na to da je premijer istovremeno i koordinator Ministarstva vanjskih poslova, kao i iz razloga racionalizacije troškova, objedinjen je novogodišnji tradicionalni prijem Kabineta predsjednika Vlade i Ministarstva vanjskih poslova”, saopštili su ranije iz Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu.

Koalicija nevladinih organizacija Ozelenimo Crnu Goru, u saradnji sa Vladom Crne Gore, postavila je štand sa sadnicama za udomljavanje biljaka, s ciljem promocije ekološke svijesti, pa zvanice imaju priliku da učestvuju u toj akciji.

Takođe, kako je navedeno u najavi, na ovom događaju državna kompanija 13. jul Plantaže će promovisati proizvode iz svoje ponude.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MadridJ
Gost
MadridJ

Bez tebe!

Carli Caplin
Gost
Carli Caplin

Od Nove tebe nidje neće biti u Crnoj Gori.. evo zapamti ovu poruku samo ces davati intervjue na Happy televeziji .Kad sam čuo pametne ljude kako si ih prevario a nisu nikad bili za DPS ali tvoje foliranje i folklorna politika su im dozlogrdili.

Ina
Gost
Ina

A cime je prevario?! Obozavam covjeka! Dps- ovci, aaaaa, tesko biti bespomocan, karma je bitch, a?

Mag
Gost
Mag

E moj Abaze, i sam shvatas da si nebitan lik u svemu ovome!

Tihana
Gost
Tihana

Ne smijem ni da pomislim na iduću godinu brate Dritane?

Petka
Gost
Petka

Za novu u beograd na vodi?

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Dritane hoćeli bit Vulin i Vučić

Kotor CG🇲🇪
Gost
Kotor CG🇲🇪

😂😂😂😂😂
Jesu svi popovi tu sa DF?

Send this to a friend