Politika

Abazović: Oko sektora bezbjednosti nema diskusije, a to podrazumijeva i MUP

Abazović

Koncept ekspertske Vlade je najbolje rješenje i ostajemo u potpunosti privrženi toj ideji, poručio je lider Građanskog pokreta URA i nosilac liste Crno na bijelo Dritan Abazović.

<<<Krivokapić: Pojedini koalicioni partneri nijesu dostavili prijedlog kandidata za resore, ne isključuje se učešće političara u Vladi<<<

“Oko sektora bezbjednosti nema diskusije, a to podrazumijeva i MUP. Držimo se dogovora i poštovanja principa. Nećemo dozvoliti bilo kakvo kockanje sa nacionalnim interesima Crne Gore”, napisao je Abazović na Tviter nalogu.

<<<Koalicija za budućnost Crne Gore prihavtila ponudu Krivokapića, ali o imenima naknadno<<<

Podjsećamo, čelnici Demokratskog fronta Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević i predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, proslijedili su mandataru pismo o zajedničkom dogovoru o raspodjeli resora, dok će se, kako su saopštili, o kandidatima-imenima naknadno izjasniti. Prema tom dogovoru, NOVA traži Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Mandatar Zdravko Krivokapić kazao je ranije danas da ostaje pri stavu da svi kandidati za ministre u novoj Vladi moraju proći provjeru kompetencija za funkciju na koju su predloženi, te da to ne isključuje učešće političara u Vladi ukoliko svojom biografijom zadovoljavaju kompetentnost za predloženu funkciju.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rodion
Gost
rodion

ja kao stari uras sam prezadovoljan xD

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ma nema, sad će rukoljub da se iznervira pa će da pije …

Kolega
Gost
Kolega

Ko ovog lika sta pita?! Hrabro uz Front to nama pripada

Jojop
Gost
Jojop

bogougodni iz df bi mup da legalizuju profesionalne srbe iz srbije i domace izbjegle srbe od ratova te iste politike tokom 90 tih i 99…da im odobre drzavljanstva..koliko ih se tek konobara i i ostalih sumnjivaca skucilo po primorju to je tuga tuzna…i svi protiv cg.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Tacno tako. Pred popis da se do podigne, a pred izbore sledece udupla

alb1no
Gost
alb1no

Sram te bilo Abazovicu! Oces da kadriras i drugim partijama! Ista prica |Zarka Rakcevica, maxe

Alpina
Gost
Alpina

Abazovicu,sledeci izbori ura ce proci kai hgi

Cirkus
Gost
Cirkus

Jesi se tako dogovorio sa Bozovicem ?

AnA
Gost
AnA

Ocutao mu bukvicu.

Support
Gost
Support

Božović mi se ne uklapa u Medove optužbe. Njega je postavio Vučić, kako sad ovaj može da šuruje sa Crkvom, Dritanom i Perovićem, koji su protiv DFa, Vučićevih satelita?

Tloci
Gost
Tloci

Medo i df generalno mlate sve sto im na um padne jer im moze proc kod njihovih biraca..mozak na stan by..a mi crnogorci znamo krajni cilj te njihove politike.

Zimba
Gost
Zimba

Moj dritko zavrsio ti misiju 30.08. Ima si 1000 boljih resenja ali dobro..jedno je sigurno ostaces upamcen.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Prokockaj nam ti Državu cijelu, a ne interese
Pa će bit śutra nijesmo znali
A no što ste no znali, ali interesi su čudo

Cuca
Gost
Cuca

Prepusti im ti Cg nek je zapale. Tesko Cg i crnogorcima do sta dodjose. Toliko ratova vodismo i toliko muke se pregura da bi je ti danas poklonio Srbima. Treba da te je sramota, jer CG je veca od svih nas i od svih interesa i sa njom nrma trgovine. Ko god radi protiv njenih interesa nije prijatelj crnogorskih patriota… Više »

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Dritane velika te briga uhvatila za sektor, bezbednisti a za drzavu nema veze.

Gojko
Gost
Gojko

U ozbiljnim državama se vrši provjera onih koji plediraju na ključna mjesta bezbjedonosnog sektora.Pa se provjerava ko stoji iza njh,da nijesu to možda strane države,krupni kapital,strane obavještajne službe…. i to sve iz razloga bezbjednosti države i građana.

Alpina
Gost
Alpina

Bravo

Realno
Gost
Realno

Tako je. U 10 koljeno mu treba provjeriti ko je. To su trebali raditi i Dps ali nijesu.

Bogdan C
Gost
Bogdan C

Ajde jadan imaš li òči,vidiš li da njima ni Sveti Petar nemože pomoći.

🇲🇪Marko🇲🇪
Gost
🇲🇪Marko🇲🇪

Da da vidim bas te slusaju i poštuju eto je Krivokapic MUP ponudio DFu jedino sto ce se ispostovat iz vaseg dogovora koji ste potpisali je da nece mijnjat simbole jer nemaju dovoljnu vecinu i tebi merak da naprave nece povuc priznanje Kosova dok im jos trebas

kizo
Gost
kizo

Nadam se da necet biti u pravu. Pozdrav

delboj
Gost
delboj

Sto naprica to? Kakav koncept ekspertske Vlade, kad ste je podijelili partijski. Sprdas li se to malo sa narodom. A Bozovicu, pardon Abazovicu.

Gorske oči
Gost
Gorske oči

Kako su ove male partije velikih prohtjeva. Popiše krv građanima Crne Gore u svojim megalomanskim zahtjevima. Sjetimo se samo koliko su SDP (tada jedinstven) pa SD i BS uzeli od DPS-a i građana Crne Gore samo da bi dali koalicionu podršku za vladu. Dolazi se do zaključka da su one veće krvopije od DPS-a koji vlada trideset godina. Njihovi apetiti… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Prokocka nam ti Državu, a ne interes

Risto
Gost
Risto

Sad ce da se gadjaju preko tvitera 🤣🤣🤣

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kaže dritan(OBMANA)abazović

Prč
Gost
Prč

Kakav parsdok.ulazis u koaliciju sa ljudima za koje smatras da mogu biti prijetnja za nacionalne interese drzave

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

12:10 У Немачкој ће убудуће бити запрећене високе новчане казне ако возачи не направе хитну траку за хитну помоћ или полицију. Кажњени сте казном од 320 евра, месец дана забране вожње и два бода у Фленсбургу. ФАКТАСТИСЦХ.НЕТ

...
Gost
...

Dritko ne daj vucicima mup!

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

12:05 Обрасци на пертле могу носити поруке. Током хладног рата, агенти ЦИА-е размењивали су информације преко пертле, а да их нису ухватили да „Пратите Тхаве Тхаве информаерден. Ја сам довео другу особу“ ФАКТАСТИСЦХ.НЕТ

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Vi se već uveliko cjenkate sa interesima i sudbinom CG. Elementi finansirani i instruirani sa strane, ne mogu niti smiju rukovoditi bezbjedonosnim i vojnim strukturama države. Srpski i ruski plaćenici ne smiju imati povjerljive informacije. Tako da, Dritane, ne prodaji maglu.

Miko
Gost
Miko

Ne folirajte vise narod lezilebovici dokle vise ?? Svako dva tri sata mjenjate pricu,
sram vas bilo !!

Prvi
Gost
Prvi

Tako je Abazobiću, nedaj im ništa što bi urušilo državu. Na sve će Rajo, Medo i kumpanija pristati. Nemaju oni svoje ja.

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

11:49 Италијански лекар измислио је епидемију 1943. године и спасио десетине Јевреја од нациста. Нацисти су рекли да је епидемија изузетно заразна, смртоносна болест. ФАКТАСТИСЦХ.НЕТ

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

11:48 Орлови могу да уоче плен велик попут зеца на висини већој од три миље. Поред тога, виде више боја од људи, а такође осећају и УВ светлост, што помаже да се боље виде трагови урина плена. Извор ФАКТАСТИСЦХ.НЕТ:

Витез
Gost
Витез

Зна се коме треба да припадне МУП ! Имате ли ви људи телефоне или преко твитера водите дискусије???

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

11:51 1968. године полицајац у Јапану зауставио је возача транспортера новца и рекао да је од седишта добио радио поруку – у његовом транспортеру новца могла би се сакрити бомба. Возач возила је из страха побегао, полицајац је ушао у камион за новац и одвезао се са 300 милиона јена. До дана данашњег нема ни трага новцу ни починиоцу који… Više »

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Nekako sam uvjek mislio da je od nacionalnog i teresa i ko vodi obrazovanje, sport, kultura, saobraćj, finansine, ekonomija itd. Izgleda da nije tako.

NBA_Mucalica
Gost
NBA_Mucalica

Opet se kockate sa voljom naroda !!! Sve je dogovoreno i sad se opet Dritan javlja da unisti dogovor

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

11:49 Јесте ли знали да: ОНИ гаврани могу памтити људска лица? Они се могу сетити ко су им непријатељи, а ко пријатељи и могу упозорити друге гавране о томе које људе треба да избегавају. Извор ДЕБЕСТЕ.ДЕ Јесте ли знали да: Гаврани памте људска лица .. Најбоље слике, видео снимци и изреке и нове смешне Фацебоок слике објављују се сваки дан

Radmila
Gost
Radmila

Bolje i da smo sa DPS-om usoi u kolaciju nego sa ovim kojem Vijesti naredjuju sto ce da bude u novoj Vladi

Tloci
Gost
Tloci

Ura jesu vijesti

Jovan28
Gost
Jovan28

Mup ide PZPu ,cemu sad ova prica,znamo svi sta pokusavate ti i tvoje gazde iz vijesti

Merkur
Gost
Merkur

Dogovor je pao,postujte mandatara zaboga,pa nije ovo vlada Miska Perovica i Zeljka Ivanovica. sektor bezbjednosti ide Medojevicu

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Ekpert,ekspert…..Demagog !

Jovan28
Gost
Jovan28

Zasto ovaj covjek uporno sabotira DF i radi protiv Medojevica ????

Srbadija
Gost
Srbadija

Ne damo ti Dritane MUP, to je Zdravko dao nama Srbima! Ja sam za raskid ove koaliciji pa da idemo na nove izbore

Montenegrina
Gost
Montenegrina

E prije će se Žabljak dobiti izlaz na more, no što će se ovi dogovoriti

Miroljub
Gost
Miroljub

Kako ti da uzmes MUP kad je to ministarstvo pripalo Novoj srpskoj demokratiji i nasem Andriji

MojaGora
Gost
MojaGora

Ajmo opet izbori, briga nas…

Mirko
Gost
Mirko

Ura čuva nacionalne interese tako što će bejbjedosnim sektorom da upravlja čovjek koji je radio za tajnu službu druge države.

Phoebe
Gost
Phoebe

Ne znam za vas, al meni se cini da je pocinuo onaj sto ne umije da cita.

Božidar
Gost
Božidar

Nacionalni interesi Crne Gore nisu interesi samo nacionalnih Crnogoraca ideološki opredijeljeni kao ustaše. Nego i svih ostalih.

Božidar
Gost
Božidar

Nastavlja se fašistička politika politika dps-a izgleda. U policiji je za vrijeme dps-a radilo 99% nacionalinih Crnogoraca. Nema za Srbe mjesta u policiji, a ni u mup-u izgleda.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

To dritane zapalo te

Send this to a friend