Politika

Abazović: Rožaje grad sa bezbroj mogućnosti, nova vlast da obezbijedi održiv razvoj

Rožaje je grad sa bezbroj mogućnosti, ali zbog loše politike, decenijama je zanemaren i zapostavljen od strane zvaničnih institucija. Tragično je i apsurdno što pored toliko prirodnog potencijala Rožajci i Rožajke moraju da se sele i idu u druge gradove u Crnoj Gori ili u razvijene zemlje Evrope i svijeta, naveo je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitajući svim građanima Rožaja, odbornicima, Skupštini Opštine i opštinskom rukovodstvu Dan opštine Rožaje.

Kako je kazao, zadatak nove vlasti je da radi na iznalaženju održivog rješenja koje bi spriječilo masovno iseljavanje građana sa ovog područja.

“Rožaje treba razvijati u pogledu zimskog turizma. Treba privući nove investicije, srediti putnu infrastrukturu i poboljšati uslove za bavljenje poljoprivrednim poslovima. Bez takvih ulaganja neće biti ni održivog rješenja za grad pod Hajlom”, zaključuje Abazović u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neutralan
Gost
Neutralan

Prvo da revidirate dje se trosi novac koji dajete Rozajama i zasto svaki javni funkcioner dobija minimum jedan stan u PG-i? Motivisite ih sa Stanom u Rozajama? Zasto ne otvorite neku drzavnu filijalu ( npr za Sume, Vode, Nacionalne parkove, Carine, Nevladine organizacije itd…) u Rozajama? Vratite Visoku med. Skolu u Beranama i otvorite jos neke visokoskolske ustanove u Rozajama.… Više »

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Mlatiš po cg, ni sam ne znaš što te je snašlo

Neutralan
Gost
Neutralan

Posadi krompir, tu ti je buducnost i batali ove diskusije kad vec nemas nista pametno reci.

Proleter
Gost
Proleter

Kako bezbroj bolan? Uradi jednu stvar da te vidim, ti se ne sjecas ni šta si sve obećao.

Petar
Gost
Petar

Da , svi su u USA, njima jedna mogucnost

Send this to a friend