Politika

Abazović tvrdi da nema saznanja da je Pavićević blizak BIA-e

Dritan Abazović (Foto: Vlada Crne Gore)

Premiejr Dritan Abazović rekao je danas da nema saznanja da je novoizabrani savjetnik potpredsejdnika Vlade Vladimira Jokovića, Vladimir Pavićević blizak srpskoj Bezbjednosno informativnoj agenciji BIA. Juče je na sjednici Vlade ministar odbrane Raško Konjević prilikom glasanja za Pavićevića izdvojio mišljenje.

“Ok mi je da neko od ministara ne želi da podrži neko od rješenja imenovanja na Vladi. Nikakav značajniji razlog mi ministar odbrane Raško Konjević nije izno do sad. Nemam saznanja  da je Ppavićević blizak BIA. Takvu informaciju nemam”, rekao je Abazović odgovarajući na pitanja nakon Premijerskog sata.

Abazović je rekao da će otići na sastanak o Otvorenom Balkanu koji se održava u Sjevernoj Makedoniji.

“Poći ćemo kao posmatrači. Nije me pozvao na taj skup Aleksandar Vučić, već predsjednik Sjeverne Makedonije. Ne treba žuriti ni u jednu inicijativu. Ako neko misli da treba ds se integrišemo negdje drugo neka kaže. Ako neko misli da treba da idemo prema Putinu ili nekom drugim zemljama neka kaže. Spoljnopokitička orjentacija Crne Gore treba da bude takva da smo bliski EI i SAD-u”, zaključio je Abazović.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fantom
Gost
Fantom

Kikiriki kokiceeee.Isti tip covjeka.

Bar
Gost
Bar

A on je još bliži.

Reka
Gost
Reka

Covjece ti ides n’a noge vucic moras da znas da bilo ko ko potpise otvoreno Balkan ili temeljni ugovor odgovarace kao izdajnik pâti idi kao posmatrac

daki
Gost
daki

hahahahahahaha. dodji i ja cu ti reci koji se time ne bavim,ne zaj…j nas ve ,nismo mutavi i coravi

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Dritan nema saznanja ni da je sam agent BIA. Dako mu jave iz Interpola preko SKY twlefona.

Naroz
Gost
Naroz

Je li ti to u Trebinju rekao Markoni Parezanović?

Mila
Gost
Mila

Prosuo si se danas Abazovicu. Providan si previse. Tvoje pomirenje je smijesno. Ti bi da se sve zaboravi i onda sve u redu. Dzabe se nadas, odgovaraces za sve sto si ucinio da srozas CG. Draginja i Sehovic su te sredili, ostao se bez teksta.

Miško
Gost
Miško

Raško reče da je glasao protiv… Sad ispade da je izdvojio mišljenje…. To nikako nije isto

Nana
Gost
Nana

Uzdržan Raško, možda uzme člansku kartu Ure

.

Cgmoj
Gost
Cgmoj

Ovome dritanu odgovor na svako pitanje je ne vidim valjan ni znacajan razlog..sva mu je prica ista..sraman premijer

Jaja
Gost
Jaja

Vjerovatno nije blizak no je član

Lavor
Gost
Lavor

Da li Abazovic ima saznanja da je zemlja okrugla?

BMX
Gost
BMX

“Sve u vezi ove vlade je lažno. Ovo nije manjinska, nego većinski druga vlada Srbije. Ova vlada je “Chanel” ženska tašna od 5 eura, sa Tuške pijace. Svi koji su u tu vladu ušli ili je podržali lažu o razlozima zbog kojih su to učinili i time ponižavaju javnost i dodatno urušavaju blaženopočivšu crnogorsku demokratiju. Samo jedna stvar u vezi… Više »

Ja lično
Gost
Ja lično

Šta predlažeš? 45% građana u logore, dps na vlast a Mila za kralja doživotno? Afere pod tepih,naravno

Freedom
Gost
Freedom

EU je jedini ispravan put za malu CG. OB je omča za državu CG jer Srbija i Albanija imaju ter. Pretenzije prema nama. OB je tvorevina da se napravi ustupak Srbiji i Albaniji da budu zadovoljne. Velika Srbija i Velika Albanija je u pozadini svega.

Laban
Gost
Laban

,,Ako neko misli da treba da idemo prema Putinu ili nekim drugim državama,neka kaže”Neka kaže?Pa neće da ti kaže kao što ti diler neće reći da od heroina možeš da umreš,nije lud.

Send this to a friend