Politika MENADŽMENT I UREDNIŠTVO RTCG

Abazovića marginalizovao bojkot, a ne RTCG

Nakon sinoćnjeg intervjua na TVCG u kojem je lider URE Dritan Abazović imao primjedbe na rad TVCG, menadžment i uredništvo odgovorili su Abazoviću.

Kako su rekli, lider URE Dritan Abazović, na samom početku predstavljanja, u svojstvu lidera nove vlasti kojoj su usta puna obećanja kako neće biti revanšizma, gotovo je u komesarskom stilu najavio smjenu menadžmenta i uredništva Javnog servisa.

“Mogao se steći utisak da koalicija “Crno na bijelo” sa svojim političkim partnerima, i nema prečeg posla od razvlašćivanja rukovodstva RTCG. Nećemo se osvrtati na arogantne ocjene o našem radu, za koje mislimo da su izraz površnog i jednosmjernog poimanja uloge Javnog servisa, ali hoćemo na neutemeljene tvrdnje.

Posebno u kontekstu Abazovićevog poslovičnog zalaganja za istinu. Naime, netačno je da mu je ovo rukovodstvo tri godine onemogućavalo nastup na Televiziji Crne Gore, budući da je mandat uredništvu i menadžmentu počeo prije dvije godine. Osim toga, Abazovića od javnosti nije marginalizovala Televizija Crne Gore, nego njegova odluka da bojkotuje i rad crnogorskog Parlamenta i Javni servis”, rekli su iz menadžmenta i uredništva RTCG.

Oni su lidera URE podsjetili da je, tek što su preuzeli funkcije, kad nije mogao ni steći bilo kakav utisak o uređivačkoj politici, bio jedan od aktera pokušaja nasilnog upada u Radio televiziju.

“Zato nas čudi što Abazović, prijetnjama i grubim kvalifikacijama, narušava mukotrpno stican imidž demokrate, junačeći se nad rukovodstvom Javnog servisa kome ionako, uskoro, zakonski ističe mandat”, kazali su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Abazović mali Dritan utripovo da je bitan.

Sasa
Gost
Sasa

Ovaj je drugi Milacic ,dosad se ukrivao ,više ne moze..

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Počeo ko Vučić starleta prava hahaha
Jeli ista pametno ovaj covjek reko osim sto ko pokvarena gramofonske ploca vrti isto skinuli smo mila mafiju i dps ama bas nista svi oni samo isto pricaju niti jedan konkretni korak nisu uradili od obećanja.

Marija
Gost
Marija

Ma bagra je na RTCG. Kockari, kladionicari, vozaci upravljaju sa TV a mi zaposleni moramo da slusamo

Mi smo
Gost
Mi smo

Posteni ljudi , skacu sa jedne na drugu tv: Cim isisaju pare….

Abrakadabra
Gost
Abrakadabra

Nestvarno uobrazen momak…postao medijska licnost

No name
Gost
No name

Rijaliti šou…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Narod je potpuno sluđen,kad slušaš ćalovićku,pa ove pa one,đe se rodih majko moja,pi!!!

Da ja.
Gost
Da ja.

Sa DrPSom.

Zoran Lubarda
Gost
Zoran Lubarda

Crna Gora korač sigurnim putem sa gospodinom Dritanom Abazovićem.

Njegoš
Gost
Njegoš

U propast!

Milos
Gost
Milos

Abazovicu su nelegitimni izbori 2016 god kada je bilo 166 nepravilnosti kada je on izjavio da je 166 nepravilnosti nezapamceno bilo dje u svijetu a 2020 god su izbori demokratski sa 660 nepravilnosti. Dje je tu logika.hahaha

Njegoš
Gost
Njegoš

Logično je da srbi uvijek lažu, zato su mu i zaposlili brata i sestru u beograd.

akoimas
Gost
akoimas

Da si ziv i zdrav njegov brat i sestra su lekari i imaju pravo da rade gde god zele. Tudju porodicu ostvari na miru

Djuka
Gost
Djuka

Ali sad nije bilo Sinđe, Paje i Milivoja da spašavaju Crnu Goru.

posten
Gost
posten

Milose budi posten i reci treba li uraditi popis i uskladiti biracke spiskove sa stvarnim brojem glasaca? Jedna licna jedan gradjanin da glasa. Bez pritisaka oko posla i kupoprodajde.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A ko će to uraditi pošteno? DF ili KZCG ? Još nijesu zasjeli u fotelje, a ponašaju se tako bahato i osiono, već prijete novinarima, prijete gašenjem novina, tuže ljude za iznijete činjenice i obračun sa RTCG. To je ta vaša demokratija, koja se uči od demokrata iz susjedstva nadaleko poznatih po demokratiji. Popis kojem se raduju cak i u… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Jeste sve u naradu kaže tako vašeg poštenja…

Send this to a friend