Politika

Administrativni odbor novčano kaznio osam poslanika DF-a, po jednog iz DPS-a i SDP-a

Administrativni odbor je danas, zbog izrečenih opomena, odlučio da novčano kazni deset polanika Skupštine Crne Gore. Plate će im biti umanjene od 10 do 30 odsto.

Kažnjeno je osam, poslanika demokratskog fronta, jedan Demokratske partije socijalista i jedan iz Socijaldemokratske partije: Milutin Đukanović, Jovan Jole Vučurović, Andrija Mandić, Milun Zogović, Nebojša Medojević, Slaven Radunović, Milan Knežević, Branko Radulović, Nikola Divanović i Raško Konjević.

Na danas održanoj, Administrativni odbor Skupštine Crne Gore 26. saziva je utvrdio Predlog odluke o izboru jednog člana Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava. S tim u vezi, Odbor je predložio Skupštini Crne Gore da izabere Arjana Pultija, za člana UO Fonda, iz reda predstavnika Skupštine Crne Gore.

Takođe, Odbor je pokrenuo dva postupka, i to postupak imenovanja predsjednika i dva člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama. Odbor je shodno članu 52 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti odlučio da objavi Javni poziv za utvrđivanje kandidata za imenovanje predsjednika i dva člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, na web sajtu Skupštine i u štampanom mediju „Dan“, i postupak imenovanja predsjednika i šest članova žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade.

Odbor je odlučio da uputi poziv klubovima poslanika da dostave predloge kandidata za imenovanje predsjednika i šest članova žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade.

M.D. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

Dobra su im primanja, nece osjetiti kaznu.

Danko
Gost
Danko

Auuuu!!!! Kako su ih kaznili!!! E sad nece vise!!!

Send this to a friend