Politika

Adžić podržao URU: Koračaju putem koji je trasirao Liberalni savez

Rukometna legenda Jugoslavije i nekadašnji odbornik LSCG na Cetinju Nikola Nino Adžić uputio je javnu podršku Građanskom pokretu URA pred predstojeće lokalne izbore.

Navodi da je to učinio “zbog dosljednosti, hrabrosti i nepokolebljivosti u njihovoj progresivnoj ideji da Crna Gora bude dio Evropske unije”.

Adžić je istakao da URA korača putem koji je trasio Liberalni savez Crne Gore i da Cetinje kao nosilac te ideje može povesti Crnu Goru pravim i jedinim putem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Nino, ne glupiraj se, znas li sto pricas i sramotis slavni LSCG.

Zovite Sergeja
Gost
Zovite Sergeja

Kako te nije sramota uporedjivati sveti LSCG sa ovo po ure.

Racko
Gost
Racko

Zbogom pameti.

Naroz
Gost
Naroz

URA sa LSCG nema ama baš nikakve veze, ni sličnosti. URA bi se partijama tog vremena mogla porediti jedino sa kombinacijom Narodne stranke i Srpskih radikala… Prije će biti da je Adžić to učinio zbog rodjačkih relacija, nego ovih što navede.

Šole Nejaki
Gost
Šole Nejaki

Hahaha a moj Nino…I ja se sjecam kad su Slavko i Miro išli kod Amfilohija i davali mu podršku i marginalizovali Crnogorce i CPC…Ima li ko od Adzica da se ogradi od Filipa i tebe jer je ovo zastida za pleme

djosa
Gost
djosa

URA ima celnike sa dvadeset i jedan milion pa im nije tesko da koracaju naprijed

djomaa
Gost
djomaa

koliko su ti dali para

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Bljak…..

Branko
Gost
Branko

Hahahha istim ovim putem je lscg koracao hahaha da da kako ne. URA u vladi koja ne priznaje ni crnogorslu naciju ni jezik. Podji Adzo vidji kako je na fakultetu za crnigorski jezik.

rimtutituki
Gost
rimtutituki

Đe živiš ti prika?Pogrešan film si odgledao.Pođi do doktora jer svi vide jedno a ti drugo.Ti pomenuti izdajnici mogu se nadati glasovima samo od članstva,bez ponešto zalutalih Crnogoraca.

Akdl
Gost
Akdl

A bas ti je lscg podrzavao spc

vuk
Gost
vuk

A što će jadni Striko…

Send this to a friend