Politika Poručili vladajućoj partiji da ne prave podjele u Tuzima

Albanska Alternativa DPS-u: Ostavite se manipulacija, građani vas odlično znaju

Tuzi

DPS Tuzi nastavlja da sanja, istom dinamikom kao i prije martovskih izbora, a građani Malesije su im taj “lijep” san uskratili, pa im je sada im je ostalo da gledaju satirične serije, da bi sebi vratili raspoloženje, poručili su DPS iz Albanske Alternative.

<<<DPS Tuzi: Reagovanje Albanske alternative – Lud, zbunjen, normalan<<<

Saopštenje AA prenosimo u cjelosti: 

Skoro deceniju ste vodili Tuzi, i to istim izbornim programom, a  svi znaju da nema nijednog kapitalnog projekta u njihovom mandatu ali izgleda i Vlada je bila svjesna njihove sposobnosti ili nijesu tražili, a sad odjednom Tuzi su pravo gradilište.

Što se tiče Dana Opštine, pokazuju činjenice, to jest prisustvo i čestitke gotovo svih najviših zvanicnika i institucija, diplomatskog kora u Crnoj Gori, država regiona i vjerskih zajednica.

A da ne pričamo o centralnom događaju u centru Tuzi gdje su prisustvovali hiljade ljudi, i sa oduševljenjem slavili zajedno, što je po prvi put na ovom nivou organizovano.

Amortizovana gospodo iz DPS-a Tuzi i vaši poslušnici ostavite se vise pokušaja manipulacija i podjela u Malesije, jer vas svi odlično znaju.

Pokažite podatak, da je vlada Crne Gore dala saglasnost na bilo koji drugi datum osim 1. septembra kao Dan Opštine jer uporno obmanjujete da smo nešto mijenjali.

Vi gospodo, izgleda da nijeste svjesni ali vašim odnosom ne poštujete odluke Vlade Crne Gore.

Vaš bojkot dana opštine je isto kao kada bi vaša centrala bojkotovala 21. maj, ali nažalost kao što ima na nivou države one koji bojkotuju 21. maj, imamo i mi u Tuzima slične koji su protivnici svoga mjesta.

Nadali smo se da smijenjeno rukovodstvo DPS Tuzi neće imati vise uticaja u pokušaju razdora i podjela.

Slavicemo i 15. decembar kako smo i statutom definisali, ali ne znamo da li će biti mjesta za vas, jer taj datum ne priznaje ni “moderne fašiste” koji dijele građane na lokalno i vjersko kao vi.

I na kraju preporučujemo da nastvite pratiti epizode “lud, zbunjen normalan” ako budu trajale toliko dugo koliko ćete biti opozicija, a za naredne 10 godina vam garantujemo sadašnji status.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Spustaju im ga albanci svakodnevno,ako i koju progovore odmah im odbruse da se zna ko je gazda!

Staro Tuzanin
Gost
Staro Tuzanin

O cemu vi pricate,pa vi pravite posjele čitavog života u Malesiji..a 15 Decebar vi ne mozete da slavite jer vam ga Kuca ne da da slavite taj datum Nika Djeljosaj

Dinossaaa
Gost
Dinossaaa

Trt medun

Send this to a friend