Politika

Ambasada Srbije: Osuđujemo zlonamjerne napade na Srbiju i Vučića

Ambasada Srbije u Crnoj Gori danas je osudila neargumentovane, netačne i zlonamjerne napade na Srbiju, njenu Vladu i predsjednika Aleksandra Vučića, koji su se, kako su kazali, nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori mogli čuti sa raznih zvaničnih i nezvaničnih adresa.

Iz Ambasade poručuju da sa indignacijom odbacuju takve navode i napade, te mole i pozivaju sve političke aktere da zajednički grade i unapređuju najbolje moguće bratske i prijateljske odnose između Srbije i Crne Gore.

“To smatramo važnim i u interesu regionalne saradnje i evropskih integracija naših država. Srbija ostaje iskreni i posvećeni partner za politiku mira, stabilnosti i saradnje”, naveli su iz srpske ambasade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vrijeme cuda
Gost
Vrijeme cuda

Nijesmo bratska zemlja. Nemojte dodatno da nas vrijedate! Brat ne cini to sto Srbija cini Crnoj Gori. Tu brata nema. Nije ga ni bilo. Adio.

1111
Gost
1111

Ambasadore,gledaj ti da otvoris jos jedno sedam- osam ambasada po Crnoj Gori i da u svaku zaposlis po desetak spijuna i agenata kako bi lakse vrsio pritisak na crnogorski narod….o istini nemate pravo da govorite jer sve lazete…nijeste se ni izvinuli za paljenje zastave u centar Beograda,za otvorene prijetnje nasem ambasadoru…i za hiljade lazi koje plasiraju vasi piticari i petparacki… Više »

C G
Gost
C G

Tako vam sve cvjetalo, kako istinu zborite…

BMX
Gost
BMX

Ovako je i nasa ambasada i ambasador reagovao na izjave srpskih politicara, premijerke, clanova Vlade, medija, novinara, analitičara na svakodnevne laži, dezinformacije, neistine, podmetanja, spinove, propagandu, lažne vijesti .O MIP – u i njegovim “notama” da ne pričamo. Zato će uskoro dobiti DF zamjenu

Sova
Gost
Sova

Ne možemo znati je li reagovao, jer naši ne trče pred kamere svaki put kad imaju nešto da kažu. To, ionako, srpski mediji ne bi objavili.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Vucaj se kući izdajniče!

Hogar
Gost
Hogar

Ma to je predstava.Tek ovo ne treba shvatat ozbiljno.Kao,”đe Srbija da se agresivno miješala i oborila državni vrh u Cg,mi smo još i u svađi sa novim vlastima”

Njegoš
Gost
Njegoš

Slobodna Crna Gora osuđuje zlonamjerne napade na Crnu Goru, koji se čuju sa zvaničnih i nezvaničnih adresa iz srbije, kako prije četničke okupacije 1918.te tako i poslije pa sve do dana današnjega.

Marina
Gost
Marina

“Srbija ostaje iskreni i posvećeni partner za politiku mira, stabilnosti i saradnje”, naveli su iz srpske ambasade.
Bozeeeeeeee!!!
Ima li vece dvolicnosti od ove????

Marina
Gost
Marina

Ima li gorega napada nego kad nekome otimas drzavu???

Marina
Gost
Marina

OPET SU SRBI IZGLEDA UGROZENI !!
O BOZE,DOKLE CE VISE???
Dokle ce vise oni koji jedini i svakoga napadaju biti “ zrtve”

Una
Gost
Una

A sto pricate to ? Ajmo polako, svoj posao.

Milana
Gost
Milana

Zdravko Krivokapić optuži Vučića za ‘Beograd na vodi’. Vučić odgovori – Krivokapić laže, neka dokaže to što priča. Zdravko Krivokapić i ambasador Srbije u velikoj ljubavi proslavljaju uz taktove ‘Tamo daleko’. Kakve su ovo perverzije, kakva političla orgijanja, tek će izaći na vidjelo.

Piksi
Gost
Piksi

Vi ste posveceni za mir i saradnju, bolji vic odavno ne cuh

Mongro
Gost
Mongro

Vi ste nam braća ka što su i kinezi!

Ct2020
Gost
Ct2020

Cetnici znaci nijeste?ili jeste?

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Osuđujemo tvoje pojavljivanje rame uz rame sa oppzicijom, to je 1.lekcija iz diplomatije, nemiješanje u unutrašnje stvari zemlje prijema.
Pa ni tarzan ne šeta sa đilasom.
Dalje, gdje ti je zatvorenik koji živi u ambasadi, to može samo cg da dozvoli itd itd….
Makse
Unutrašnji inspektore

Istina
Gost
Istina

Ambasadore to rade oni koji sjede sa Vama, juce ste bili u drustvu Krivokapica, Davidovica i Carevica, protiv koga je podnijeta krivicna prijava za pljacku drzavnog zemljista. Vas predsjednik Vucic je prozvao Krivokapica da dokaze optuzbe koje je izrekao on i njegov savjetnik ili ce biti LAZOV, bukvalno je tako izjavio. Budite precizni i konkretni.

Gadluk
Gost
Gadluk

Šta radi domaći izdajnik, najzad je došao na svoje.

Send this to a friend