Politika

Anđušić: Ostvareni rezultati DPS-a u Podgorici daju za pravo da očekujemo novu pobjedu

Ostvareni rezultati daju za pravo DPS-u u Podgorici da očekujemo još jednu ubjedljivu izbornu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima, tvrdi Mihailo Anđušić, šef Kluba odbornika DPS Skupštine Glavnog grada.

Kako je kazao, dvije godine nakon ostvarivanja jedne od najubjedljivijih pobjeda na lokalnim izborima, sa radošću i ponosom može da konstatuje da je Demokratska partija socijalista omogućila nastavak dinamičnog razvoja Podgorice,

“Polovinu mandata dočekujemo izuzetno zadovoljni rezultatima rada podmlađenoga Kluba odbornika DPS. Progresivnom političkom snagom i svojim aktivnostima odlučno se suprotstavljamo destruktivnim snagama i dajemo glavni zamajac odgovornoj gradskoj upravi, u namjeri da realizuje sve one projekte zbog kojih je DPS i dobila povjerenje građanki i građana.
Lokalna vlast je tako za nepune dvije godine ostvarila brojne planove iz izbornog programa. Započeta je izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici, najznačajnijega projekta u novijoj istoriji Podgorice”, dodao je on.

Podsjetio je da su rekonstruisane tri značajne saobraćajnice, bulevari prema Golubovcima, Cetinju i Tuzima, dok ubrzano teče rekonstrukcija starog puta prema Spužu i Danilovgradu i planiranje novog bulevara prema Danilovgradu i Nikšiću.

“U završnoj fazi su radovi na gradnji zaobilaznice koja će povezivati Bulevar 21. maj i Dajbabe, odnosno bulevar prema Golubovcima. U završnoj su fazi i radovi na kompleksu Doma za stare. Asvaltirane su i uređene brojne gradske saobraćajnice, trgovi, parkovi i igrališta. Vraćen je spomenik Josipu Brozu i podignut spomenik Ivanu Crnojeviću, čime je lokalna vlast pokazala da poseban odnos gaji prema crnogorskom antifašizmu i multikulturalnosti. Uz pomoć partnera, održane su i pokrenute brojne manifestacije kulture i sporta, a otvorena je i rekonstruisana Bemax arena, koja je u vrijeme pandemije virusa Covid-19 bila određena za prihvat potencijalnih bolesnika. Lokalna vlast na čelu s gradonačelnikom Vukovićem visok stepen odgovornosti prema građanima i gradu pokazala je upravo u trenucima kad je cio svijet bio zatečen efektima širenja virusa, blagovremenim i preciznim reagovanjem te uvođenjem mjera koje su pomoć ugroženim privrednicima”, zaključuje Anđušić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
peki
Gost
peki

BOJKOT

Marko
Gost
Marko

Ove iz opozicije boli sve sto DPS radi jer su svjesni svoje nesposobnosti da ista ucine!

Oliver
Gost
Oliver

Ulice krstene ne bi imali da nam je neko od opozicije na vlasti! Sve vam je jasno kad je trenutna vlast u Budvi docekala goste za Novu godinu sa raskopanim ulicama.

Sara
Gost
Sara

Ovo sto su uradili ovi iz DPS-a, opozicije ne bi ni za 100 godina uspjela.

Tanja
Gost
Tanja

A DPS-u kapu skidam za sve sto su ikad rekli ili uradili, jer kad vidim ovaj cirkus po Budvi sta opozicija radi, DPS je gospoda za njih.

Puco CRO
Gost
Puco CRO

Vracen spomenik Ivanu Crnojevicu na kom pise vladar Crne Gore a u ni jednom dokumentu ne stoji daje vladar 4 nahije koje izbrisase s imenom Crna Gora drzavno ime slavne ZETE NEMANJICA,BALSICA CRNOJEVICA

PetarPan
Gost
PetarPan

Bravo.

Lovac
Gost
Lovac

Svi ti silni bulevari, arene… A fabrike bolnice temelji jednog glavnog grada.

Sejo
Gost
Sejo

Naravno da ocekujemo pobjedu.

Nikolas
Gost
Nikolas

Tako je.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Nikad više DPS i sateliti.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Brat Bot je odradio hvalospjev..Jes da mu niko ne vjeruje ….Pa sad može na miru sendvič da smaže..Prijatno

Kaktus
Gost
Kaktus

Vukovic je gradonacelnik kakvog smo cekali ! Pozdrav iz Zete

Komita
Gost
Komita

Dps najbolje radi kad im ne smeta niko iz sda i sdpa kolko ja vidim,jedva cekam izbore kad osvojite apsolutnu vlast

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Za razliku od krapovica i demokrata koji su se hvalili asfaltiranjem ulice od 100m dps je za ovaj mandat
u pg izgradio bulevare i kruzne tokove cija je ukupna povrsina veca od pola budve. Samo kazem 😉

Liberal
Gost
Liberal

Biciklisticke trake,spomenik titu,novi bulevar u donjoj gorici… Grad nikad ljepsi ! Samo tako nastavite

Stefo12
Gost
Stefo12

Podgorica izgleda kao evropski grad i za to je nazasluzniji preporod u toku vaseg mandata,svaka vam cast

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

zivis od proslosti.. ne znam kako to mislis.. kako ste radili za poslednjih 4 godine najbolje ce se vidjeti. Cijeli zivot vas glasam ali doveli ste u pitanje ne samo mojbglas nego na stotine ljudi koje poznajem a bili su za DPS. Vidjecete koliko ce sad imati sdp i neke druge stranke crnogorskog programa. Da nije Mila u parlament usli… Više »

Krsto
Gost
Krsto

Pobjeda je nasa u oktobruuuu, narod se ujedinio, svi smo uz DPS!!!!!!!!

Nikolinaaaa
Gost
Nikolinaaaa

DPS samo nize uspjehe, a opozicija se ziva pojede, oni skandali na skupstini im sigurno nece pomoci, bas naprotiiv, samo se gradjani svijeste iz dana u dan, i oni koji su bili protiv dps-a, mislim da su konacno shvatili ko vrijedi, ko se trudi, ko radi na ocuvanju gradova, izradi planova zarad bolje buducnosti.

Nikolica
Gost
Nikolica

Mislim da ce ovi izbori proci bez ikakvih problema, cak i mnogo bolje nego prethodnih godina… Konacno se osvijestio ovaj narod

Uros
Gost
Uros

Kod vas su i prepoznata djela, a ne suve rijeci. Sa vama do pobjede

Lenka
Gost
Lenka

Samo i radite na poboljsanju cijele drzave, kako rekonstrukciji magistralnih puteva tako i domh za stare, za svaku pohvalu!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Podgorica je dans izrasla u pravu metropolu i ponosan sam sto sam njen stanovnik

Bogdan
Gost
Bogdan

Podgorica je danas prava metropola i sa drago mi je da je tako

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ceatitam na avemu dosad urađenom, ponosan sam na vas

Rada
Gost
Rada

Raduje me to sto vidim nove mlade ljude koji pokazuju svoju kompetentnost i odgovornost

Jedan je Mišo
Gost
Jedan je Mišo

i tebe se vidi da si bot.. sve bih vas rascerao. I doveo neke namazane botove a ne ove sa nivoom inteligencine djeteta od 13 godina..

Kengur
Gost
Kengur

Nije samo zbog korone nego gleneralno i zbog svega sto je bilo u poteklom periodu od pocetka mandata ove gradske vlasti ucinjeno je toliko toga pozitivnog

Ilija
Gost
Ilija

Realno gledano plan i program napredka je realizovan i zasluzili ste moj glas na sl izborima

Virus
Gost
Virus

Koji rezultati ? Asfaltirate 200 m ulice 3 mjeseca i na kraju je otvarate bez završenih trotoara

Send this to a friend