Politika Jednoglasno izabran za predsjednika Opštine Kotor

Aprcović: Nema pobjednika i poraženih, pozivam opoziciju da radimo zajedno

Aprcović

Predsjednik opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor Željko Aprcović izabran je, jednoglasnom odlukom, za predsjednika te opštine.

Sjednici je prisustvovalo 17 odbornika nove skupštinske većine (Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Liberalna partija, Hrvatska građanska inicijativa, kao i odbornica Socijaldemokratske partije Bruna Lončarević).

Apcović je dao svečanu izjavu i najavio da će budžet opštine i Plan Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora biti donijet već naredne sedmice, a onda i prioritetno uslijediće saniranje stanja u Kotoru i završetak projekata koje su zanemarili prethodnici.

Kazao je da je očekivao opoziciju u klupama, kao što su i oni bili u Skupštini kada su birali Perovićevu i Jokića, te da on predstavlja sve odbornike.

“Tri stvari su značajne za Kotor: turizam, Luka Kotor i saobraćaj, ali i prostorne mogućnosti Kotora, 345 km kvadratnih, donjegrbaljskih lokaliteta. Prema PUP-u Kotor treba da izlazi ka otvorenom moru i da tamo gradi hotelske kapacitete. Ne smijemo zanemarivati investitore, jer se svaka investicija u turizam višestruko vraća, uz veći stepen zapošljavanja, bruto proizvod Kotora i bolji  život”, kazao je Aprcović.

Najavio je veću stručnu brigu i valorizaciju fortifikacijskih objekata, kroz urbanistički projekat, posebno srednjovijekovnih zidina, šetnice od Gurdića do sjevernih vrata.

“Infrastruktura je neprofitabilna, ali neophodna. Postrojenje za preradu otpadnih voda Tivta i Kotora treba da preuzmu uskoro te opštine. Kotoru je cilj da zaštiti akvatorij Bokoktorskog zaliva, kroz gradnju kanalizacione i vodovodne mreže za Risan, Perast, Morinj, Kostanjicu, ali i Prčanj i Stoliv. Nema pobijeđenih i pobjednika. U ovoj priči smo svi zajedno. Vrlo brzo ćemo imati mjerljive rezutate onoga što ćemo raditi narednu godinu”, naveo je Aprcović.

Ne boji se, kaže, izuzetno teškog posla.

“Radio sam prije 20 godina u Sekretarijatu za urbanizam i znam kako funkcionioše lokalna uprava. Ali, bez saglasnosti nas 17 nema prosperiteta za Kotor. Pozivam kao predsjednik Opštine Kotor sve odbornike koji nisu u sali da dođu, da razgovaramo o idejama i planovima razvoja Kotora”, poručio je Aprcović računajući na podršku.

<<<Budžet Opštine Kotor biće usvojen naredne sedmice<<<

Aprcović u SO Kotor, foto: Boka News

<<<Jokić smijenjen drugi put<<<

Koalicioni partneri su čestitali Aprcoviću, a prethodno je Željko Avramović obrazložio da je DPS sa 12 mandata i sa njima, u kriznim trenucima u Kotoru, imao obavezu da “preuzme stvar u svoje ruke”.

“DPS je predložio kandidata, predsjednika OO, čovjeka koji je 4 manada odbornik i tri mandata poslanik, koji je radio u Opštini i aktivan u kulturnom i sportskom životu Kotora”, naveo je on.

Mirko Vičević očekuje da Aprcović bude predsjednik svih građana, ponaša se u skladu sa zakonima Crne Gore, da konačno Kotor dobije zimski i ljetnji bazen, riješi ludilo u saobraćaju, da ostvari više od obećanog.

Odbornica Bruna Lončaerević kazala je da poslije dvije i po godine teškog stanja Kotoru predstoje teži dani.

“Jer sada treba raditi. Lako je nešto nagrditi, ali teško je popraviti. Teško će biti u koži predsjednika Opštine ovih godinu, jer najviše boli Kotorane to što smo izgubili duh Kotora, prepustili smo grad ljudima koji ga nisu osjećali. Dajte da osjetimo ovaj grad, njegove palate i pjacete…Uz sve čestitke budućem predsjedniku, vjerujte da mi ga je žao, ali se nadam da ima toliko snage da će uspjeti uz našu pomoć”, poručila je Lončarević.

Podsjećamo, odbornici nove skupštinske većine 8. jula su po drugi put su smijenili Vladimira Jokića sa funkcije predsjednika Opštine Kotor. On je prvobitno smijenjen 24. aprila, ali je tu odluku preinačio Upravni sud.

<<<Jovo Suđić novi predsjednik Skupštine opštine Kotor<<<

Dužnosti su, 27. juna, razriješili i predsjednicu SO Dragicu Perović, a 4. jula na tu funkciju je izabran sekretar lokalnog odbora DPS i odbornik te partije Jovo Suđić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vlatko
Gost
vlatko

ocemo da milojko pantic bude pocasni gradjanin Podgorice!!

dragan
Gost
dragan

jedino da se pokrene peticija,bice na hiljade potpisa

Roko
Gost
Roko

U Dps Kotor imaju najmanje tri struje. Sad će sami sebi noge spoticati.

Slavko
Gost
Slavko

U pravu je totalno, sa ovim cinom su svi u Kotoru gubitnici. DPS nastavlja da sabotira i pljacka Kotor…

Eviva
Gost
Eviva

ocelj karadjurdjevici miljocer a sto su pametni

sapun
Gost
sapun

Sad za koji dan kad gosp.VLADIMIR JOKIĆ-izabran od strane gradjana preko Ustavnog suda CG dobije riješenje da je smijenjen -pajserovom revolucijom- dje ce ovaj pripejd predsjednik neće imat ni 18 dana ustoličenja pajserovom revolucijom ha ha ha

Svi u glas
Gost
Svi u glas

Zavrseno radno vrijeme botovi DPS….Odmarajte za praznike I zelim novom gradonacelniku srecan 13 Jul…A VAMA narode da idemo na izbore…
E VIVA MONTENEGRO…

Haris
Gost
Haris

Nesposobni jokić na aparate.

Pravedni 👨‍💻
Gost
Pravedni 👨‍💻

Bolje bi bilo da su novi izbori. Ovako sa Aprcovićem i odbornicima ostaju podjele jer opozicija neće prisustvovati sjednicama a bez njih se ništa neće usvojiti 🤓

A-prc
Gost
A-prc

Prema gradjanima ce se ophoditi u skladu sa prezimenom.

KLM
Gost
KLM

Znali ko po cemu je poznat ovaj lik.
Koja to djela stoje iza njega te zasjede u fotelju presjednika Kotorskoga.

LSCG
Gost
LSCG

Ne djela..nego zlodjela..pitajte one u Splitu..Konavlima,.a da ne spominjemo one bliznje

Alkotest
Gost
Alkotest

Takvi se traže!

Pisac
Gost
Pisac

KLM@
U odnosu na Jokića koji nema baš nikakvog radnog iskustva i koji se pokazao kao apsolutni promašaj, Aprcovic ne može biti ni u kom pogledu loše rješenje.

LSCG
Gost
LSCG

Ko u svojoj kuci nemoze rijesti stvari..nece ni u drzavi

sapun
Gost
sapun

on je iz Berana podrijeklom sišao u Kotor i nije se više htio vraćat

Iz tudjine
Gost
Iz tudjine

Cudno koliko ovaj CDM pouzdani partner DPS u… Citam komentare i sabiram koliko ih je istih pod drugim nazivom… Cista racunica…..+ I – DAJU REZULTAT…. Steta da se ne daju podaci kao na drugim portalima BILI BI DPS ovci IZNENADJENI …OVAKO SLOBODAN DAN I KUCKAJTE . OVO MOZE SAMO REZIMSKI CDM….

Pojašnjenje
Gost
Pojašnjenje

“Nema pobjednika i poraženih jer nije ni bilo izbora niti je iko građane išta pitao, nego sam u fotelju sjeo tako što su poslanici SDP-a odlučili da podržavaju naprasno vlast jer im je naredio Ranko Krivokapić, inače većinski pojedinačni vlasnik Luke Kotor”, izjavio je Aprcović za režimske medije.

Haris
Gost
Haris

Izbori bili 2016.

Pojašnjenje
Gost
Pojašnjenje

@Haris: Misliš izbori na kojima se SDP zalagao protiv DPS-a i Mila, te na tome bazirao cijelu kampanju i glasove dobio zbog toga? Alo, njima se stranka pocijepala na dva dijela: za DPS i protiv DPS-a, oba dijela su učestvovala na tim izborima na suprotnim stranama. Jel vi svi mislite da mi imamo pamćenje 10 minuta unazad?

Nikolina
Gost
Nikolina

Konacno luka Berane 2

Cijanid
Gost
Cijanid

Izborni proces je izgubio svaku smisao, kad neko može svoj mandat da koristi i protiv volje svojih birača

tofd
Gost
tofd

Pričaš o Budvi i poslanicima Crnogorske?

blažov tata
Gost
blažov tata

3,14 moja ocijena

KRALJ VODE
Gost
KRALJ VODE

Nadamo se da NECEMO BITI BEZ VODE U TOKU SEZONE…
Napomena::: restrikcije su u toku…
Ako ne znate BUDUCI SPASIOCE potajte vodovod…
Unapred se nadamo……vodi

Vukašin
Gost
Vukašin

Prvo da vidimo oko plsca u Dobroti pa da radimo zajedno.

Bot spijun
Gost
Bot spijun

Mislis PLAC…I sve zavrseno

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Duda što misliš oću li se vratiti kući?

Dragan
Gost
Dragan

Poslednja dva predsednika su bili katastrofalni za grad i Sasa iz DPS i Jokic iz Demokrata nadamo se da ce konacno nesto u Kotoru poceti da se realizuje.

Nevalja ovako
Gost
Nevalja ovako

Sa ovim tesko,ponor

Draginja
Gost
Draginja

Dragane Sasa je bio covjek a dobar covjek tesko moze nesto napravit moras bit kao ovaj Aprcovic jedino takvi uspjevaju poltron I ulizica faca mu govori sve.

Maxim
Gost
Maxim

A Jokic je za Sašu Donald Tramp😆😆

Bokelj iz Cuca
Gost
Bokelj iz Cuca

DPS sa 12 odbornika+pajser od 33 žari i pali Kotorom!

Peki
Gost
Peki

Zeljko, evo me za po sata u Lunu. Stavi mi jedan dojc, zivota ti !

Stari drug
Gost
Stari drug

Ne boj se gradonacelnice stari ratni druze..Uz tebe je cela Srbija I deo vlasti C..G..ipak
Izdrzi ratni druze…SRECNO…

LSCG
Gost
LSCG

Vodi ga kuci..jos ako ste zajedno zavrsavali fakultete..u ratnom vrenenu,iz Mostara se prebacivali u Tg..neka vam je sa srecom

KRALJ VODE
Gost
KRALJ VODE

Nece ga u dom 🤣🤣🤣

Pisac
Gost
Pisac

Čestitam! Konačno da se usvoji budžet i da se počne raditi po zakonu a ne po crvenim kravatama.

Skaljari
Gost
Skaljari

Ocekujemo od novog predsednika da pokrene nesto u ovom gradu. Nadje lokaciju za deponiju da se ukloni otpad sa Fjorda i Bazena Niksa Bucin. Napravi dvosmijernu ulicu od Vrtica u Skaljare do Zatvorenog Bazena i tako rastereti kruzni tok za 50 posto. Da se krene sa mrtve tacke u realizaciju rusevina kao sto su Rivijera, Livnica, Autoboka, Autoremont, rugla ispod… Više »

lapo
Gost
lapo

Ocekujes od DPS-a da rjesi probleme koje je DPS i stvorio ?
Hmmmm…..

LSCG
Gost
LSCG

Ovio je sramotno..

Maxim
Gost
Maxim

Koliko mi kotorani znamo Vlado nije ukrao ništa,trudio se koliko može.Vozio je svoje auto a ne A8 opštinski kao dr Saša ,nije zaposlio rodjake koje licno poznajem. Iz njegove generacije svi imaju riječi hvale za njega,a ako pjeva pjesme,znači zlo ne misli.

Kotor
Gost
Kotor

Polako, zaposlio je kumu bez konkursa i uslova, sve partijske drugove i njihove familije! Namjestio mandicu parking i ima tu 50%!
A stose tice a8 – nije nego a6, obecao je da ce ga prodat i novac dati najugrozenijima, prodao ga je… i dodao jos 100000 i kupio 10 auta

Maxim
Gost
Maxim

Kupio 10 auta ali nije on vozio nego svoj privatni.jedino mu mozemo zamjeriti što nije našao rjesenje za šut od hotela Fjord, ipak je trebao imati hrabrosti i nekako iznaci rješenje za to ( naravno za tako nešto morao je da se krece u zakonskim okvirima a da šut deponuje) ..

lapo
Gost
lapo

Kupio 10 auto za koriscenje svih gradskih sluzbi i svaka mu cast za to (a ne jedno za sebe kao Maja). Parking… makao ruglo koje je bilo u skaljare i napravio nova parking mjesta. Koliko taj parking prihoduje dovoljno ti je da znas da od Septembra do Jula nema jednog jedninog auta. Ako je namjestio Mandicu taj posao, mislim da… Više »

Stari drug
Gost
Stari drug

Tako je…

Baka Mare
Gost
Baka Mare

Da tacno…Jokic nije krao…Samo je I DPS u smetao ..Svi Kotorani znaju Jokica kao OK momka koji je stigao vecinom volje glasova Kotorana… OVAJ NEK SE ZAPITA KAKO IMA OBRAZA KAD GA GRADJANI NIJESU BIRALI

Bokelj
Gost
Bokelj

E nema obraza ni on a ni Drps a pogotovo Bruna

Kotor u srcu
Gost
Kotor u srcu

A sto je uradio sa Primorcem,ko je uzeo procenat od opstimskih para sto su se dale Mandicu da vraca licne dugove! Morat ce i Ljilja Moskov da objasni dje su pare,ona je knjigovodja Mandicev a bila potpresjednik opstine….

Sandokan
Gost
Sandokan

E ovaj ce nas spasit

lapo
Gost
lapo

Neka je sa srecom pa da nastavi ono sto je zapoceo i dosta dobro odradio vec tj. da prisvoji ostali dio vlasnistva FK Bokelj-a.
Uz poruku za Milovu rodbinu i prijatelje… Sezona devastiranja zaliva je ponovo otvorena.

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Ja sam srećan što sam u italiju I ako ništa ne znam.

SEKULA DRLJEVIĆ
Gost
SEKULA DRLJEVIĆ

Srećan 78. rodjendan Nezavisne Države Crne Gore, proglašena na današnji dan 12.07.1941.
Eviva Duče! Eviva Italija! Eviva Montenegro!

Mila K
Gost
Mila K

Long live Hazjajin iz Gruzije.

Kotor
Gost
Kotor

Demokrate ispred kompa jutros- ajteeee botovi nesposbni, druzino koja ne opstinu vodila na facebook

razocaran
Gost
razocaran

Stidis li se,Aprcovicu !!??

Smokva od Ska
Gost
Smokva od Ska

Da se stidi on bi sedao gde je sedao…….
Ovako zeljice mora ispuniti

Madlena
Gost
Madlena

Nista licno, ali za ocekivat je da prvi covjek Opštine bude kotoranin…………

Kotor
Gost
Kotor

Pa sto to ne rece kad su jokica postavljali?
A ima li takvih uopste?

Baka Mare
Gost
Baka Mare

A kuco moja bijese I ona lijepa zenica cini mi se da se zvala Maja Ode I ona prema glavnom gradu teke tako ce ti svi ..Politika ti je cudno zanimanje ….ponese ih sve jer vlast je najbolja slast..

Montenegringo
Gost
Montenegringo

Pa dje bas njega nadje, covjek je iz Berana

Tadija
Gost
Tadija

Goražde

Maxim
Gost
Maxim

I po čemu je to Aprcovic kotoranin a Vlado nije.? Zato što ovaj prvi ima 55 a ovaj drugi 29god. Ni jedan ni drugi sigurno nijesu iz starih plemickih kotorskih porodica.kao uostalom 99% kotorana!

Kotor
Gost
Kotor

Vlado nije ni drzavljanin cg, licnu kartu nema. A kad vec prozivate okle je Ovaj onda ste teebali prvo vidjet okle je vlado i kad su sljegli

Baka Mare
Gost
Baka Mare

A sinko tvojj sigurno nijesu stari Kotorani…SLJEGA…..
Mozda su mnogi zaboravili odakle su im makar pradjedovi a i ti Kotor…

Lupas
Gost
Lupas

Plemicke porodice su 99%izumrle,a i one su odnekle dosle,a i neke prije njih..i tako ce vazda bit…

Bot do bota
Gost
Bot do bota

MORAM ispuniti zadatak..
Ajd sad da vidim botove ko je jaci OD
meme.
Ja CU 38 nickova a VI ?????🤣🤣🤣🤣😃

Bot spija
Gost
Bot spija

A ja sam jaci…samo za cdm preo 50 iskuckam dok posa trpi ..A sef izludje…

Bot Bubašvaba
Gost
Bot Bubašvaba

Navedite vaše nickove, moji su: Zacanka, ines23, oliver14, Kosta, goran1978, Helena88, miona, HanaPG, Djurdjica, Mona99, Planinka, marta, KnjazMilos, Votka88, kamiondzija78, Igor88, InesBD, Prepelica, DonjiKokoti, Cipsy, Koviljka tomic, Stefo12, Vitinka, Iskra95, Kinez, Enesa, Svetlana_TV, Marelica, Tommy_h,…

Bot spija
Gost
Bot spija

A nece CDM da objavi jer je predugacak spisak 🤣🤣🤣🤣

Maxim
Gost
Maxim

Kaže francuz”,otac iz Kenije,majka iz Maroka,dijete se rodi u Paris ,naravno da je francuz”..a kod nas Jokici došli iz Berana,Vlado se rodio u Kotor,on nije kotoranin,nego palestinac vjerovatno😆

Kotor
Gost
Kotor

Hm, bio je odje neko vrijeme, pa je poso u bgd, zavrsio skolu, priprvnicki, uzeo pasos sribije…
A hobi mu je kad su svadbe po gradu da peva cetnicke!

Boga mi ka da mi ne znamo, gradonacelnik prije svega treba voli grad i drzavu!

Maxim
Gost
Maxim

Koliko čujem a živim u Kotoru,ukrao nije,trudio se koliko može da i ovi oko njega ne kradu,znam mu i neke rodjake,nije ih zaposlio u opstinu,nije u opštinskom audiju A8 se vozio po gradu i napadao maloljetnice kao dr Saša😆,nzm što bi mu mogli zamjeriti.A nijesam glasao za njega !

Bot spija
Gost
Bot spija

A pamtim ja i ratove kada su nam ovi isli da se bore za Srbiji.Ostade jedini S.Perovic doslijedan C.G.

Maxim
Gost
Maxim

Nije krao koliko smo mi kotorani obaviješteni.nije zaposlio svoje rodjake koje lično poznajem.nije se u onaj A8 vozio kao dr Saša i napadao maloljetnice po gradu.ponašao se kao svi kotorani opusteno,iz njegove generacije ne čujem nista loše osim dobro o njemu.što pjeva njegova stvar

Vidoje
Gost
Vidoje

Jesi li mu ti gledao pasoš ili pokusavas da puno puta izrecenu laz napravis istinom? Je li loše zavrsiti fakultwt u Beogradu? Je li bolje na UDG? Voljeti grad i državu ne mora biti isto što i voljeti DPS.

LSCG
Gost
LSCG

A koje ce pjesme ovaj pjevati…inece neke druge kunem vam se,i kod notara mogy ovjeriti

Bot spijun
Gost
Bot spijun

Sa Ovcara I Kablara 🤣🤣🤣🤣🤣

free samples
Gost
free samples

prije svega nesmije da krade svoj grad i drzavu a sta ce pjevati manja briga…..ovi sto su na vlast evo 30 godina znaju sve pjesme jer su ih sve i pjevali svih ovih godina

Sam u tami
Gost
Sam u tami

Samog sebe izabrao 🤣🤣🤣🤣🤣😃😃

Krsto
Gost
Krsto

Hvala Bogu vise! Sa srecom!

Orahvacponta6
Gost
Orahvacponta6

Apsolutna vecina iz Oravca protiv ovog, dajte nam izbore odmah!!!!

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Hahaha, sadite li jos “so” da nikne…..po tome ste inace poznati,hahahaha……kad su Oravcani rekli nesto pametno…..

Perast1968
Gost
Perast1968

Kako i u nasem mjestu tako i na nivou opstine ovi samopostavljeni su apsolutna manjina.Perast je spreman za glasanje.Ovako nece ici….Mi smo najvise ranjeni od strane Dps vlasti i Dps nase MZ.Izbore pod hitno!

Kotor
Gost
Kotor

Muuuuuuu… e vama je lose

Vidoje
Gost
Vidoje

Malo više da radiš za sto sjediš u kancelariji, a manje da botujes za DPS.

Bot spija
Gost
Bot spija

Danas botuje samnom ZA dps..🤣🤣🤣🤣🤣

Orahvacponta6
Gost
Orahvacponta6

Eh ti mu reci hahaha

Perast1968
Gost
Perast1968

A cujes on mi kaze kao da ne znamo ko je ko….Perast pod Jokicem spasen!!!

Hej ja sam
Gost
Hej ja sam

mislim Kotor

Orahvacponta6
Gost
Orahvacponta6

koliko vas je Perast pojeo zajedno sa nama sve se vidi….nikad vise Dps kod nas

od-mila.
Gost
od-mila.

Možete ili nesmijete,na sceni lopovska družina.

Prcanjoti58
Gost
Prcanjoti58

Nismo vam mi Nk i Pg, ovu farsu zaboravite.Idemo na izbore ili na proteste…Samo jos fali da nam ovi unistabaju grad a taman je nesto krenulo na bolje.

Cgcg
Gost
Cgcg

A sa srecom, putujte foliranti…

Stolivljani83
Gost
Stolivljani83

Stoliv je protiv ovog rugla, dajte nam da glasamo. Mi nismo nicije ovce i tacka!

Morinj54
Gost
Morinj54

Dosta nam je ovakvih kao ove nase, niste ni svjesni da cemo preplaviti grad protestima i unistiti turizam.Sami ste trazili, necu dozvoliti da neko ide protiv moje volje!

Haris
Gost
Haris

Pa ti opet glasaj za vječite gubitnike aaahahahahahahaha

Vidoje
Gost
Vidoje

A ti glasaj za DPS, pa ćemo i dalje biti banana.

Orahvacponta6
Gost
Orahvacponta6

mislim da je od 06 u kotoru Dps vjecni gubitnik

B1986
Gost
B1986

Hahaahhaahhahahahahaahahahahahaahahahahaha

Orahvacponta6
Gost
Orahvacponta6

Ovo moze.biti osmjes sa Sv.Stasija iz neke barake jer vi se prodajete za to.

majkeRisan
Gost
majkeRisan

Svi na proteste isvi na izbore, ako predsjednik kaze da se ne smije protiv nase volje sta je onda ovo??? Shvatite da nema sanse vise u Kotoru.Sad je kasa puna pa hocete pare…eee ne moze.

Fileopg
Gost
Fileopg

konačno da Kotor uplovi u mirnu luku… poslije usvajanja budžeta prelistati sve odluke koje je samostalno donio Jokić, kao i trošenje gradskog novca a ako treba pozvati i tužioca… Svi su izgledi da se Jokić i Demokrate nijesu džabe trudili da ostanu na vlasti kako bi prikrili save malverzacije od kad su vlast… Nije slučajno pl mr Aljeksa pacifikovao bivšeg… Više »

Kotor66
Gost
Kotor66

Eto prilike za proteste u avgust pa da tjeramo turiste zbog ovakvih…mada njih je sud vec tjerao a tjerace ih opet.Dajte na izbore, zasto Dps nece izbore???

Unico
Gost
Unico

Da se Jokicu konačno pokaze kako se upravlja gradom.

Vidoje
Gost
Vidoje

Ili da se pokrade sto je jos ostalo

Vidoje
Gost
Vidoje

Haha, dali vuku da čuva ovce.

Kostanjica2
Gost
Kostanjica2

Do. nove sudske presude i onda ce opet da leti…ako ne protesti u sred avgusta.

Roko
Gost
Roko

Poslije demokrate radikal.

Minja
Gost
Minja

Sve opštine u kojima je opozicija na vlasti su u krizi, dobro je pa je u Kotoru na celu neko iz Dps-a da se konačno preporodi.

Komunista
Gost
Komunista

tako je, kao što Crnu Goru preporodiše evo 30 godina!

Srna
Gost
Srna

Trebaće vremena za oporavak iz krize u koju ga Jokic doveo ali se nadamo najboljem.

Haris
Gost
Haris

Najzad, da i u Kotor svane! Sad na posao, treba srediti haos koji su ostavili za sobom braVari jokić i perović.

Vidoje
Gost
Vidoje

Znas li ti gdje je Kotor, na mapi umijes li pokazati?

Dakica
Gost
Dakica

Čestitke Aprcovicu!zaslužio je da on bude na celu ove opstine.

CiciMici
Gost
CiciMici

Nadam se da ce Kotor konacno da se oporavi od stanja u kome je i da ce Aprcovic opravdati povjerenje gradjana.

Azra01
Gost
Azra01

Jokic na aparatima 🤣

Zoki
Gost
Zoki

Opozicija nije opravdala povjerenje gradjana Kotora! Sve pohvale za izbor Aprcovica!

Vidoje
Gost
Vidoje

U demokratskom društvu se svake 4 godine provjerava vlast, a kod nas kad se pojavi neki Drago Djurovic ili neka Bruna…

Kapetan
Gost
Kapetan

Dps je nastabilnija partija, koju gradjani godinama podrzavaju jer i sami znaju da su mnogo ispred nesposobne opozicije!

Orahvacponta6
Gost
Orahvacponta6

zato si kapetan i imas posao kod kuce ??

Krsto
Gost
Krsto

Sa srecom Zeljku!

Hej ja sam
Gost
Hej ja sam

A Kotoranima…ka do sad

Dunja
Gost
Dunja

Konacno i Kotoru da svane, odlaskom nesposobnih politicara, koji su se grcevito drzali svojih fotelja, bez obzira sto su interesi opstine i gradjana bili ugrozeni.

Vidoje
Gost
Vidoje

Svanuce, kao i prethodnih godina… Kriminal, haos

No BD
Gost
No BD

Sad ce sve MOCI
JER MOCI SU KOD GAZDE TAKO DA SVE MOZE…
ISPUNIO ZELJU GAZDI U VRHOVE
SAD CE MOCI JER SI MOCAN🤣🤣🤣🤣🤣

Jasminka
Gost
Jasminka

I vrijeme je bilo neko iz Dps-a da dodje na vlast, jer samo neko sposoban, kao Aprcovic moze da se ufati u kostac sa problemima koji su okupirali moj rodni grad.

Kinez
Gost
Kinez

Aprcovic kao iskusan politicar zna kakvo je stanje u Kotoru, i koliko je neophodna bila smjena Jokica, koji je svojim neznanjem i nesposobnoscu doveo Kotor do politicke krize, uz pomoc Dragice Perovic.

Enesa
Gost
Enesa

Bilo je i vrijeme da neko iz Dps-a dodje na vlast, jer vidjeli smo da je opozicija nemocna cim se suoci sa nekim vecim problemom. Demokrate su izgubile podrsku, ne samo gradjana Kotora, nego i ostalih.

Emilio
Gost
Emilio

Jokić- Gudbaj Čarli.

EH DA MI JE
Gost
EH DA MI JE

Eh…..Eh…..vlast…..a sto ce ti to jadan Aprcovicu…Da te satru u njihove redove… AL.ajd mozda ti prija za Majom Catovic da odes pu PG… Eh eh cudno…..da bi prema vrhu… AL…..neka ti bude… ne treba covjeku planove rusit…Probaj I tu SLAST

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Trebace mnogo energije da se kotorska uprava povrati i dovede u neko normalno stanje, jer ju je opozicija dovela do najnizih grana. Aprcovic ce na pravi nacin obavljati svoju funkciju u skladu sa interesima gradjana i opstine.

Marelica
Gost
Marelica

Demokrate na celu sa plagijatorom nijesu sposobne da vode opstinu i da rade u interesu gradjana, a nista bolja situacija nije ni kod ostatka opozicije, jer su u svakoj opstini u kojoj su imali vlast na sledecim izborima ubjedljivo izgubili.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Vrijeme je bilo da konacno Jokicu i Dragici Perovic vidimo ledja!

Sto reci
Gost
Sto reci

Samog sebe izabrao
Blago Kotoranima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Brajo
Gost
Brajo

Izgleda da su Jokic I druzina dobro izrendali opstinski budzet ima stavki koje se ne mogu nikako pravdati. Tuzilastvo se mora ukljuciti u ovaj slucaj izgleda je veliki novac nestao pod vodatvom Demokrata.

Kostanjica2
Gost
Kostanjica2

Kasa je full a ovaj dosao da je prazni

Haris
Gost
Haris

Lopovi obični! Zamisli samo stavku: brava, katanac, lanac, u 21 vijeku aaahahahahahahaha

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Pocnimo od para datih Primorcu,treneri ne rade jer ne primaju odavno plate a pare su date za tu namjenu! Gdje su pare??

Bot do bota
Gost
Bot do bota

Zna li mi ko reci
Kada je narod glasao????
Ne dobih nikakvu obavjest dje mi je biracko mjesto

Haris
Gost
Haris

2016. si glasao ili ne? Izbori su za nešto više od godinu.

B1986
Gost
B1986

Glasao je 2016, i tada je DPS imao najvise glasova, medjutim prosrpska opozicija je kupila odbornike SDP ali se ipak dozvali pameti, sad imamo novu vecinu.

To ti je kao ono u budvu kad su rotirali gradonacelnika, pa im se pridruzio odbornik crnogorske da ne bi pala vlast!
Kapiras?

Rodjen KOTOR
Gost
Rodjen KOTOR

Kotoranin sam…NIJESAM GLASAO ZA GRADONACELNIKA APRCOVICA

Pura mali
Gost
Pura mali

Ko tebe pita šta? Bruna i Aprc su većina. Vidjećete kad ćete njih maći, pajseri neće pomagati!

Haris
Gost
Haris

Očigledno je tvoj kandidat izgubio, tako da za godinu dana na izbore dobro viđi za koga ćeš glasati, ili ćeš opet za vječite gubitnike, pa ti onda neko drugi kriv.

Bot spija
Gost
Bot spija

Mozda si ti kandidat sledeci..I ovaj je mislio nekada da nece moci ali vidis borio se…..pusku nekad nosio danas pajsere I snagu iskoristio

Krsto
Gost
Krsto

Hahahhahah, a kao sto vidimo nemas ni skole a ni mozga!

!!!!
Gost
!!!!

Ovo nije volja gradjana Kotora,drugacije i nebi dosli na vlast.

Haris
Gost
Haris

DPS 12 odbornika, prvi šljedeći 5 komata! Pa viđi volju Kotora.

Krsto
Gost
Krsto

Neka Kumooo! 😂

PrcAprc
Gost
PrcAprc

Drago Djurović+ Bruna+pajser=smuti pa prospi

Haris
Gost
Haris

brava, katanac, lanac + jokić perović = braVari aaahahahahahahaha

Vikotorija
Gost
Vikotorija

Odlicno

Hunter
Gost
Hunter

Pa, pošto je samozvanac, logično da je jednoglasno izabran. Može da bude predsjednik Opštine i mami, tati, teči, ujki (možda), ali za građane Kotora, malo morgen. To mi reče jedan stari Kotoranin, sa dugim brcima.

NBA
Gost
NBA

BRAVO! SRECNO GOS.APRCOVICU!

NBA
Gost
NBA

STA JE PROBLEM,GOS. IZ CDMa? RECITE MI JAVNO DA SE MAKNEM SA VASEG PORTALA! NIJE PROBLEM,A I NEZNAM RAZLOG!?

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Jokic za vrijeme koje je bio na celu opstine nije smio da se pojavi u javnost i samo su ga afere pratile razne od kad je dosao, tako da on nije nista migao da uradi dobro za Kotor i gradjane, ali ce zato tu nepravdu koja je pocinjena Kotoru ispraviti Aprcovic koji ce znati kako treba da upravlja opstinom.

Niko Bajkovic
Gost
Niko Bajkovic

Zasluzeno nema sta respekt za Zeljka i Jova sćfunkcije su zasluzili na svoj ugled

sapun
Gost
sapun

Sad će sve proćetat u Kotoru ko za vrijeme Ćatovićke ha ha ha 3,14 3,14 3,14

Haris
Gost
Haris

ili za vrijeme braVara jokić i perović, đe god vide braVa, oni trče da mijenjaju aaahahahahahahaha

Roko
Gost
Roko

Željko i Jovo se ne mogu na oči viđeti

B1986
Gost
B1986

Jokic na aparatima, u berane

sapun
Gost
sapun

Izgleda da će i ovi novi uskoro na aparatima,mogu se samo slikat kad bodu izbori ako drp-esovci dobiju slijedeći mandat ja ću bit umjesto TRUMPA ,tolike su im šanse,nego sad šklapajte kako ste i naučili

Krsto
Gost
Krsto

Kako vas boli hahahahha! Nazad u Berane svi!

B1986
Gost
B1986

Volio bi da se kladimo na ovaj racun, mozes milist koliko su ovi losi biki kad su gori od dps.

Ma daj
Gost
Ma daj

Jednoglasno, ali bez glasova građana Kotora 🙂

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Izgleda da su tebi glasovi gradjana Kotora samo oni koji glasaju za Jokica, a ostali glasovi se ne broje. Shvatite da ste u manjini, a ne u vecini……pa vama se koalicija raspala zbog bahatosti. Nisu vise znali ni Jokic ni Dragica dje glavom udaraju a ne da vode ovaj grad…..evo moj glas nemaju….

Haris
Gost
Haris

DPS 12 odbornika, a prvi šljedeći 5 komata, pa viđi ko ima glasove Kotora.

Kotor
Gost
Kotor

Gradjani imaju predstavnike u skupstini, izgleda onih 14 koji nisu dosli na sjednicu su izdali gradjane

Send this to a friend