Politika

Atanasije: Odbornici u Pljevljima upisali se u povjesnicu srpske istorije

Atanasije

Episkop mileševski Atanasije saopštio je danas da su se odbornici u Pljevljima danas glasom da se Sveta Petka proglasi za Dan opštine upisali u povjesnicu srpske istorije.

<<<Odbornici NOVE i Demokrata podržali: Usvojen predlog da Sveta Petka bude novi Dan opštine Pljevlja, na potezu Vlada<<<

U saopštenju Episkopije mileševske podsjećaju da je Atanasije juče uputio arhipastirsko pismo narodnim odbornicima skupštine Opštine Pljevlja u kojem ih je pozvao da daju svoj glas kako bi se Sveta Petka ustanovila kao Dan opštine Pljevlja.

<<<SPC se opet miješa: Atanasije uoči sjednice pozvao pljevaljske odbornike – Glasom da se Sveta Petka proglasi za Dan opštine ugradite se u vječnost<<<

“Naime, ovaj praznik je istorijski utemeljen, jer su Pljevlja na ovaj dan dva puta oslobođena od ropstva: prvi put od Turskog 1912. godine, a drugi put od Austrougarskog 1918. godine. Danas, 28. septembra 2023. godine, održana je sjednica Skupštine opštine Pljevlja i odbornici su većinom glasova izglasali da Sveta Petka, 27. oktobar, bude Dan opštine Pljevlja.”, ističe u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titogradski
Gost
Titogradski

Sektas

Mila
Gost
Mila

Upisali ste se kao izdajnici doma svoga i zemlje koja je vaša, na žalost, a koju ste izdali, kao i sve rodoljube u borbi protiv fašizna! Ali ne, to nije važno, jer se podržava novi fašizam u obliku
Klerofašizma !

Djaoli ga znali
Gost
Djaoli ga znali

Dakle, praslavne sam vjeroispovijesti, crnogorske nacionalnosti, roditelji komunisticke orjentacije, po definiciji kosmopolita (ne mrzim nikoga). Ovo sto se cini od srbijanske crkve po CG je zlo. Ogadili ste mi vjerske objekte toliko da ne zelim da udjem. Sram i stid da vas bude viseee. Idite i sluzite Bogu i sjasite sa zivota nepomenici.

gost9376
Gost
gost9376

grad od turske ,,oslobodjen,, dogovorom Turske i svjetskih sila o povlacenju a ne u borbi. a od aistrougarske opet oslobodjen grad povlecenjem austrougarske vojske opet u dogovoru sa svjetskim silama.
(u drugom svj ratu Pljevlja istinski oslobodjena u borbama i bas od ideologa cetnickih hordi kojima ti sluzis ili predvodis pope)

Ludak
Gost
Ludak

JošPope na Trgu napravite spomenik tvom saborcu popu Maci.

Sead
Gost
Sead

E blago vama za pamet. Srednji vijek je zlatno doba za vas. Sve bolesnik do bolesnika.

Antifašista
Gost
Antifašista

Ovo onaj pop tučaroš

Bog
Gost
Bog

Koliko I kakvih penala ima u CG ovo je nevjerovatno.

Saveta
Gost
Saveta

Joj moze li mi ko objasniniti, molim vas, kako dodjosmo dovde!!! Pa vise nego skandal! Mislim ajde dobro ljudi imaju pravo da vjeruju u sta zele, ali molim vas, da li svi treba da slusamo ove zaposlene u ovoj vjerskoj firmi!!! Moze li nas ko izbavit od ovih uniformisanih lica! ???? Hvala!

Djaoli ga znali
Gost
Djaoli ga znali

Potpisujem 👏👏👏

Onako samo
Gost
Onako samo

Kako se na srpskom piše SEKTA?

Backwards
Gost
Backwards

Nacija koja djecu truje guslama i srednjim vijekom je osudjena na jednu izolaciju,evropa pa i svijet naprijed a nazadni o istoriji

Gadluk😡😡😡😡
Gost
Gadluk😡😡😡😡

Primitivna jedna svetosavska cg

Hotel bez zvjez
Gost
Hotel bez zvjez

Šta je sledeće,uvođenje u školi izučavanje žitija popa Mace i Šiljka.Ili ti prekrstiti imena škola recimo Boško Buha i Salko Aljković u imena ove dvojice svetih.

Leka
Gost
Leka

Užas!

Nikac
Gost
Nikac

SPC je Crnu Goru dovela na rubu propasti a nije jos sto ce biti,upamert se Crnogorski narode da vas ne docekaju nesoremne.

Role je king
Gost
Role je king

Svaka cast pope,daj im svima parizer,slusaju,dobri su

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Apokalipsa

Send this to a friend