Politika

Bajčetić: Delegacija drugosrbijanskog tabloida VESTI u Vašingtonu doživjela krah

Bilo bi dobro da Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić objavi troškove svoga turističkog boravka u Vašingtonu koje su platili poreski obveznici Crne Gore, da bi se on slikao ispred institucija u Vašingtonu, kaže Nikola Bajčetić, portparol PzP i poslanik DF-a.

On kaže da je čitava posjeta masovne delegacije Vlade Crne Gore doživjela diplomatski krah, jer ih nije primio nijedan državni sekretar niti Senator ili Kongresmen.

“Ova tragikomična ekskurzija Abazovića, Radulovića, Mickeja, Srzentićke o trošku građana Crne Gore je imala samo dnevno politički cilj, kako bi se stvorila lažna slika o navodnoj podršci SAD-a ovoj veseloj Vladi. Ideja o ovom blamiranju Vlade i države došla je od vlasnika drugosrbijanskog tabloida VESTI, koji se trude, iz sve snage, da dobiju makar jednu riječ podrške njihovom promašenom i bolesnom planu da DF, kao najjača politička struktura u vladajućoj koaliciji ne može biti dio Vlade”, navodi Bajčetić.

Bajčetić tvrdi da je  stav SAD-a nepromijenjen, kao i od strane Predsjednice EK Ursule fon den Lajen koja je rekla da građani biraju vlast u CG, a ne EK.

“Dakle, istu poruku su dobili i u Vašingtonu.

Ono što je važno konstatovati kod Ministra populizma, Milojka Mickeya Spajića, jeste sledeće:

– opet je obmanuo javnost da se susreo sa sentorima i kongresmenima u Vašingtonu. Nije se sreo ni sa jednim. Ako jeste, mi iz DF-a ga pozivamo da objavi imena i fotografije kongresmena i senatora sa kojima se susreo.

– nije se susreo ni sa jednim važnim direktorima Goldman Saksa niti sa bili kojim članom uprave. Neka objavi imena i prezimena i pozicije refrerenata sa kojima se susreo, ako jeste.

I na kraju, Imajući u vidi da su Abazović, Radulović, Mickey i Srzentićka išli po zadatku vlasnika drugosrbijanskog tabloida “VESTI” i radi njihovih političkih interesa, bilo bi pošteno da su i Vesti platile troškove od nekoliko desetina hiljada EUR, a ne građani Crne Gore” zaključuje Bajčetić u saopštenju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Ovaj sto kritikuje isti je ili jos gori u politickom smislu od onog koga kritikuje. Zato ova kritika nema narocitu tezinu. Ove apostole iz vlade sve manje postuju na medjunarodnoj sceni sto ne tereba da cudi s obzirom na sastav vlade i nacin na koji je formirana.

vuk
Gost
vuk

a potpuno si u pravu samo zaboravljaš da napomeneš da su tako prošli što su sa vama i crkvom Srbije u vlasti i podržavaju klerofašističko divljanje crkve Srbije i njenih pulena u vlasti abogami i po odbora dje u i vaši iz DF fino zašjeli…

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Kad su vas dovodile na vlast zajedno sa srpskom crkvom, tad su valjali!!

Send this to a friend