Politika

Baletić: Došlo do promjena na gore, kriva prethodna vlast

Dešavanja u Crnoj Gori od 30. avgusta su epilog lošeg rada prethodne vlasti, današnje opozicije, kazao je u intervju nikšićkoj televiziji reditelj Branko Baletić. Ističe da je došlo do promjene na gore, a ne na bolje.

Komentarišući uticaj Srbije na Crnu Goru Baletić kaže da je riječ o projektu nekada velike Srbije danas “srpskog sveta”.

“Odgovornost ne pada samo na pritisak srpske političke elite, jednim dijelom intelektualne, na Crnu Goru nego i našom percepcijom toga, odnosno dijelom naše javnosti koja je bez ikakvog kritičkog pristupa prihvatio jedan plan ili se prema njemu dosta blagonaklono odnosi, a taj plan generalno je dio jedne, sada se to naziva ‘srpski svet’, nekada je bila ideja ‘velike Srbije’ koja je proskribovana i sada je to ‘srpski svet’, ali se zapravo iza krije isti projekat i da je Crna Gora na neki način kolateral u razrješenju najveće krize na ovom prostoru, a to je pitanje Kosova”, kazao je Baletić.

On dodaje da srpska politička elita pokazuje mišiće pred taj rasplet da, kako je kazao, može kad god hoće da izazove krizu i u Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori, i dodaje da, nažalost, može.

“Ja sam oklijevao da tako decidno to izgovorim odmah poslije izbora jer, kakva god to bila kombinacija, oni su stekli pravo da vode ovo društvo. Navodno su došli ljudi koji imaju kvalifikacije za to, ali se ispostavlja da nemaju težinu, nemaju kapacitet”, kazao je Baletić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dr Djon
Gost
Dr Djon

Dobro je da se gospodinu vratio glas.Dosta je i cekao a ponude ne stizu ni za lijek pa da opali koju da skrene paznju.

Emanon
Gost
Emanon

Jasno je sve, da je bivsoj vlasti imalo bilo stalo do drzave nikada ne bismo bili tu gdje jesmo.

Nikolas
Gost
Nikolas

Nema para za dvorske umjetnike buuuuuuuu

Eto tako
Gost
Eto tako

Tako je

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Bivša vlast je zbog svoje koristi rasturila sve građanske partije,mjesto da ih potpomogne.

Progres
Gost
Progres

Poštovani Baletiću, znali ste ovo i prije izbora, pa ste čutali, zato bar sad puštite nas naknadnih mudrovanja…Vama ništa loše nije bilo od predhodne vlasti ali će vam biti od ove i zato naknadno mudrovanje…

Dom
Gost
Dom

A dje da je loše radio Dps? Pa to je nemoguće. Hahahahaha

Cetko
Gost
Cetko

Bivša vlast nije loše radila!

Zeljko
Gost
Zeljko

Napokon Baleticu tacan komentar .

Istina
Gost
Istina

Bravo Baletiću, sve je istina, bili su loši, još gori su došli na vlast!

Mitar
Gost
Mitar

Tako je. Nevjerovatno ali istinito!

Send this to a friend