Politika Pejović izabran za predsjednika odbora Demokrata u Budvi

Bečić: Đukanović, Marković i Mićunović da zaborave Budvu, narod je preuzeo

Mijomir Pejović izabran je na sinoćnoj konvenciji za predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budva.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, na konvenciji je izabran drugi saziv Opštinskog odbora Budva sa 75 članova.

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, poručio je da je emocija koju Demokrate nose prema Budvi velika i ogromna.

“Ovdje smo započeli proces izgradnju partijske infrastrukture. Ovdje smo imali prvi inicijativni odbor, nešto kasnije i opštinski, ali, što je najvažnije, ovdje smo ostvarili prvu, istorijsku pobjedu, ovdje smo pobijedili organizovanu kriminalnu grupu, ovdje je Đukanović popio najgorčiju pilulu u svojoj političkoj karijeri, ovdje je zaustavljena pljačka Budve, ovdje je krenulo ozdravljenje Budve i odavde danas krećemo u borbu za prve poštene, fer i slobodne izbore”, naglasio je lider Demokrata.

Imao je poruku za Đukanovića, Markovića i Mićunovića.

“Evo danas, ovdje, zajedno sa našim partnerima, poručujemo im: Zapamti Đukanoviću, zapamti Markoviću, zapamti Mićunoviću, i danas, i za navijek: Možemo da se ne slažemo sa nekim pojedincima u opoziciji, možemo da otvoreno kažemo šta je loše i šta treba ispravljati, ali znajte da na Budvu možete da zaboravite, Budvu je preuzeo narod, Budvom upravlja narod i taj narod nikada neće više dozvoliti da se kriminalna šapa vrati na vlast, jer koga narod Budve pobijedi, toga više niko i ništa ne može sastaviti, a kamoli vratiti”, poručio je Bečić.

Osvrnuo se i na političke prilike na državnom nivou, ocijenivši da opozicija ima istorisjku šansu.

“Prvi put ima otvorenu podršku međunarodne zajednice za sveobuvatnim izbornim rerormama. Prvi put je međunarodna zajednica podržala jedan opozicioni plan. Prije neki dan ministar spoljnih poslova Finske otvoreno kaže u Podgorici, podržavamo da izbori budu u jednom danu. Kada je to bilo ranije? Nikada. Samo je pitanje jesmo li svi iskreni i hoćemo li istinske promjene ili neko želi novu političku trgovinu. Treba nam više šrafova da dođemo do poštenih izbora. Treba nam i eliminisanje fantomskih birača, fantomskih izbornih lista, fantomiskih potpisa, kvadratića, trouglića, providnih listića, prljavih donacija i još stotinu drugih rješenja koja smo spremili i na kojima insistiramo. Znači ne samo jedan šraf, već više šrafova, tako da insistiranje na samo jednom šrafu, pa zvao se on i Vlada, može da nas dovede u reprizu 2016. godine i vremenski, i sadržinski. Zato, u pamet se, kolege, opozicionari”, zaključio je Bečić.

 

 

47

avatar
1000
42
5
0
 
46
Pravi građaninPravi građaninPravi građaninPravi građaninNBA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

EEEEEE JADA OD OVOGA MRCA! SAKO MALO LUPI NESTO, KAO “MAKSIM PO DIVIZIJI”! DSADAN SI,DA NE’KAZEM,KAO STA?

Mojsije
Gost
Mojsije

Prvo,Budva je grad u Crnoj Gori,drugo,opstinska uprava, bila ma koja,mora postovati Zakone i sve institucije Drzave.Koliko ce ko vrsiti vlast u Budvi je svakako izbor gradjana i ne necije zelje.Bili zdravo vidjecemo Becicu dokle ces arciti u tom gradu.

Fileopg
Gost
Fileopg

interesantno je primijetiti da je MAGISTAR Aleksa yBečić povukao ručnu poslije najave Andrije Mandića da postoji neki audio zapis u kojem se čuje kako magistar moli nekog uglednog profesora da ovaj izvrši pritisak na mlađeg kolegu sa ekonomskog fakulteta kako bi ovaj lažno glasao da je plagijat ustvari original….

Kolasinacc
Gost
Kolasinacc

Ima li ko jos osim fubalera da podrzava Becica?

Gagi
Gost
Gagi

A koji ga to “fudbaleri”podrzavaju,kakvi mrcni Aleksa na teren je izigravao “muhu bez glave”,a koji je njegov uspjeh u fudbalu,ravan nuli.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ima. Bokser. Mijo LSCG 1 Rols Rojs.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Sad neka metne tablicu PLAG 1.

crnogorka
Gost
crnogorka

E sto napravi Aleksa Silni, jeza me prosla

Evita
Gost
Evita

Evo ga plagijator!

Marko
Gost
Marko

Ajde bre kao pokvarena trka milion sporazuma ste potpisali i sve vam je palo u vodu jesi li napravio koaliciju sa Abazovicem, pa sto bi?

Dusan
Gost
Dusan

Rece Becic koji ne priznaje Crnu Goru, rece Becic koji je na referendumu isao od vrata do vrata da ubjedjuje narod da glasaju protiv nezavisnosti… rece Becic i ostade ziv…

Bez Deja
Gost
Bez Deja

Besss deja nasao becko iz zete da nam prosipa neki morall aaa postooo su ti paprike?

Enes
Gost
Enes

Do juce si mahao trobojkom

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

I dalje bi diza tri prsta no.bi da očopli koji nezadovoljni crnogorski glas pa mu se ne isplati. Gljumac majkin.

DrTosic
Gost
DrTosic

E moj Becicu jadni Srdjan ti je bio kao otac cak ti je i magistarski rad kupio koji nijesi znao da napises da bi mu ti kasnije unistio partiju i okrenuo ledja, zapamti sinko karma je cudo.

opozicionar
Gost
opozicionar

Ocekivalo se od vas mnogo, a dobili smo jedno veliko nista, samarate zene po Kotoru i pusite travu po Mojkovcu? Jeste li vi primjer pravih politicara?

komarac
Gost
komarac

Ali narod nije zaboravio tvoj plagijatorski rad miki moj :))

Komandant
Gost
Komandant

Ne pricaj pricu samo da bi je nesto rekao tu istu Budvu i elitni turizam sigurno ti nijesi izgradio, a i to sto idete po Zlatiboru sa nasim autima nemojte barem vi da prodajete postenje !

Prč
Gost
Prč

A ti si kao narod.a sto su ostali gradjani kojih ne podrzavaju vasu politiku.ti si jedan gilipter zabjelski nula od covjeka

Send this to a friend